Ontdek het geheim om te leven vanuit jouw Authentieke Zelf.

De snelste weg naar jouw hoogste potentieel

Wat ga je leren in deze masterclass?

Wat de belangrijkste reden is waarom je vandaag nog steeds niet volledig authentiek jeZELF kan zijn.

Het geheim hoe je via het quantumveld nu al toegang hebt tot overvloed en jouw grootsheid.

Hoe je voortaan jouw droomklanten, impact en omzet kan verveelvoudigen, net door minder hard te werken.

De 3 elementen die essentieel zijn om vanaf vandaag jouw waarheid te spreken.

Ongeacht wat anderen van je vinden.

De belangrijkste vaardigheid die je nodig hebt als vrouwelijke leider om jouw droombusiness en droomleven te creëren, op jouw voorwaarden. En het is niet wat je denkt.

IMG_1757-Exposure

Ik ben de nr 1 doorbraakmentor voor ambitieuze hoogsensitieve pioniers, de oprichter van het Lioness network en de Quantum Shift Awakening retreat. Daarnaast ben ik een succesvolle business mentor, quantum healer, trance medium, spirituele alchemist en moeder van een speciale dochter Kimya.

In een vorig leven verkocht ik voor tientallen miljoenen euro's bij zowel startups, kleine en grote bedrijven. Echter diep vanbinnen was ik ongelukkig en wist ik op momenten niet meer wie ik was.

Iedere levensles die ik kreeg, bracht mij dichter bij mijn kracht totdat ik besefte dat ikzelf de keuze had om deze vicieuze cirkel van drama en lijden te stoppen. Ik ontdekte de sleutel om meesterschap te krijgen over mijn leven en ik voelde dat ik dit massaal wilde doorgeven aan anderen.

In oktober 2020 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groters. Mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke pioniers & leiders te leren hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke leeuwinnenkracht en intuïtie. Hierdoor kunnen ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact maken en bijdragen aan de wereldwijde shift die momenteel plaatsvindt.

CONTACT

Dorpstraat 369

3061 Leefdaal België

support@cindyvranken.com

KVK: 0600.788.306

BTW: BE0600788306

VOLG MIJ

Privacy
Algemene Voorwaarden

Scroll naar boven