Online training
Hoe en waarom klanten bij je kopen

Ben jij een dienstverlener, coach, trainer of consultant?

Ben je een expert in jouw vakgebied en je weet wat je waard bent?

Alleen vind je het lastig of spannend om jezelf te verkopen.

Je hebt het gevoel dat je jezelf opdringt of bent bang om pusherig over te komen.

Verkopen is de nummer 1 vaardigheid van elke succesvolle ondernemer.

Een bedrijf zonder klanten is geen bedrijf. En zeker in de tijd waar we nu inzitten, zullen alleen die ondernemers overleven die echt goed kunnen verkopen. Vanuit het hart wel te verstaan.

Daarom heb ik speciaal voor jou de training HOE en WAAROM klanten kopen ontwikkeld. Want als je dat niet weet, dan ga je vooral veel tijd verliezen aan klanten die ofwel geen budget hebben of die van jou profiteren en nooit klant worden.

Wat maakt deze training uniek?

Deze training was tot nog toe exclusief voor mijn happy salespreneur klanten beschikbaar. De waarde is 297 euro en eigenlijk is ze nog veel meer waard want als je echt aan de slag ermee gaat, dan kan ik je verzekeren dat je minimaal elke maand 1 nieuwe klant gaat maken.

De afgelopen 5 jaar leerde ik honderden ondernemers met succes verkopen. Dus alles wat je hierin leert heeft zich bewezen en is gebaseerd op de best practises van mijn 25 jaar verkoopervaring. Dit is dus niet iets dat ik geleerd heb uit de boekjes.

Deze training is op maat van ondernemers. Jezelf verkopen is compleet anders dan als je verkoopt voor een baas.

Deze training is de echte BASIS als je serieus wil leren verkopen. Vanuit deze training is de kans veel groter dat je de juiste vragen leert stellen en je verkoopgesprek veel meer vanuit flow gaat verlopen.

Wat leer je in deze interactieve training: 

7 manieren waarop klanten een AANKOOPBESLISSING nemen. Dit zal je helpen om je gesprek meer structuur te geven en de juiste vragen te stellen.

12 belangrijke koopmotieven. Het koopmotief is DE belangrijkste reden WAAROM iemand koopt. Als je dat weet isde kans dus veel groter dat je een JA krijgt.

4 klantprofielen. Als jij niet de taal van de klant spreekt, dan zal hij nooit overgaan tot de koop. Als je weet welk klantprofiel iemand heeft, kan je je woorden aanpassen en is de kans groter dat jouw klant zelf om de deal vraagt.

Ben je er klaar voor? 
Doe je mee?

Scroll naar boven