Cindy Vranken

Ik ben een succesvolle sales coach, business mentor, sjamaan, quantum healer, lichtmeester , trance medium en moeder van een speciale dochter Kimya. Jarenlang leefde ik vanuit saboterende patronen. Ik was een rolmodel aan de buitenkant maar diep vanbinnen was ik een klein gekwetst meisje.

Op jonge leeftijd werd ik sexueel misbruikt en op dat moment verloor ik mijn kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Vanuit deze overlevingsdrang en mezelf willen bewijzen dat ik iets waard was slaagde ik erin om 20 jaar lang een succesvolle carriere in de corporate wereld op te bouwen als sales expert. 

Ik verkocht voor tientallen miljoenen euro's bij zowel startups, kleine en grote bedrijven. Echter diep vanbinnen was ik ongelukkig en wist ik op momenten niet meer wie ik was. 

Steeds opnieuw kreeg ik ervaringen voorgeschoteld waarin ik werd ontkracht, gemanipuleerd en misbruikt. In 2001 met de geboorte van mijn dochter Kimya, die een zware mentale en motorische beperking heeft, startte mijn pad naar bewustZIJN. 

Ik ging daaropvolgend in binnen en buitenland tientallen trainingen volgen op vlak van persoonlijke ontwikkeling, business, healing, mediumschap en bewustzijn. Zo investeerde ik inmiddels honderdduizenden euro’s in mezelf en liet mij begeleiden door succesvolle business mentoren en spirituele leraren wereldwijd.

Iedere levensles die ik kreeg, bracht mij dichter bij mijn kracht totdat ik besefte dat ikzelf de keuze had om deze vicieuze cirkel van drama en lijden te stoppen. Ik ontdekte de sleutel om meesterschap te krijgen over mijn leven en ik voelde dat ik dit massaal wilde doorgeven aan anderen.

Daarom begon ik in 2015 mijn eerste bedrijf Megacindy en hiermee inspireerde ik duizenden ondernemers om te leren verkopen vanuit een pure hartsverbinding zonder pusherig te zijn of zichzelf te verliezen.  Hierdoor steeg niet alleen hun omzet maar kwamen ze veel dichter bij hun authentieke zelf. 

In oktober 2020 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groters. Mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke pioniers & leiders te leren hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke leeuwinnenkracht en intuïtie. Hierdoor kunnen ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact maken en bijdragen aan de wereldwijde shift die momenteel plaatsvindt.  

Het is NU de hoogste tijd dat deze vrouwelijke lichtmeesters in jeans en ‘on heels’ hun podium pakken op een down to earth manier, zonder zweverig te zijn.

Cindy vranken
Scroll naar boven