1 & 2 april 2023

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat maakt deze retreat uniek en exclusief?  

Je leert krachtige technieken, ontvangt activaties en inwijdingen die ervoor zorgen dat je in recordtempo jezelf gaat bevrijden van alles wat je tot nu toe heeft tegengehouden om jouw hoogste potentieel te leven. Hierdoor laat je versneld diepe oude patronen los zodat je van 2023 jouw beste jaar ooit maakt.

Reeds 22 jaar ben ik in de leer bij de meest krachtige spirituele leraren en mentoren en investeerde ik voor >250.000 euro in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een aantal zware levenslessen overwonnen en kreeg ik een aantal spirituele awakenings waarbij iedere keer mijn hart werd opengebroken en mijn bewustzijn toenam.

Deze combinatie zorgt ervoor dat ik veel verder en dieper ga, waar de meeste collega's stoppen. Diepgang is nodig om tot bij jouw vrouwelijke kracht te komen. Daarin ligt het goud.

Ik ben een trance medium met een eerste straals persoonlijkheid, de straal van kracht en leiderschap en een tweede straals ziel, de straal van onvoorwaardelijke liefde en intuïtie. Deze unieke combinatie van mijn gave zorgt ervoor dat je hart versneld opent en jij op diepe lagen afpelt.
Hierdoor bevrijdt je jezelf van pijn en trauma en krijg je toegang tot jouw vrouwelijke kracht en wijsheid.

Ik werk vanuit het 'niet weten', los van het ego, waardoor de wijsheid en kennis die door mij stroomt zeer puur, diepgaand en effectief is. Ik leer je hoe je het quantumveld kan gebruiken voor versnelde groei en meer specifiek hoe je afstemt op de leeuwenfrequenties. Dit zijn zeer hoge vibraties die jou helpen om in lichaamsbewustzijn te helen en vergroten zodat je sneller tot jouw kern komt.
Dit is naar mijn weten de enige retreat in Benelux die een dergelijke transformatie in zo'n korte tijd kan bewerkstelligen.

We gaan op zoek naar jouw verborgen waarde. Wat maakt jou uniek? Je krijgt een krachtige tool om je verborgen waarde & super power te vertalen naar een kernachtige waardepropositie waardoor je met je marketing en sales eindelijk de juiste klanten gaat aantrekken. Als je geen ondernemer bent, dan helpt deze blueprint jou om echt te gaan voelen op diepe lagen wat je waarde is en wat je kan betekenen in deze wereld.

Deze retreat is heel praktisch en volledig op maat van de deelnemers, je krijgt geen theorie van mij maar gaat in de praktijk oefenen en ervaren. Hierdoor vindt er een groot stuk integratie plaats tijdens de retreat. Je krijgt bovendien krachtige tools aangereikt die je na de retreat kunnen helpen om moeiteloos jezelf te shiften iedere keer dat je jezelf blokkeert. Hierdoor bereik je veel sneller en moeitelozer je doelen!

Je leert ook hoe je via het quantumveld jouw trilling blijvend kan verhogen waardoor je automatisch in superflow komt.
Hierdoor zal jouw omzet makkelijk verhogen, zal je moeiteloos je droomklanten aantrekken en meer vrijheid ervaren.

De combinatie van het energetisch diepgaand werk met krachtige embodiment oefeningen en rituelen zorgen ervoor dat je na de retreat veel meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgt. Je zal een veel sterkere verbinding voelen met jezelf, meer aarding en daadkracht waardoor je sneller resultaten behaald.

Doordat we met een grote groep pioniers werken is het effect en diepgang van de retreat zo krachtig dat je in 2 dagen versneld naar een hoger bewustZIJN shift en doorheen eeuwenoude lagen gaat waar je anders nog jaren alleen mee aan de slag zou gaan.

Als je bereid bent om in de diepte te gaan en klaar bent voor een doorbraak om van 2023 jouw beste jaar ooit te maken, dan ben je van harte WELKOM!
IK WIL MEEDOEN

Herken je jezelf hierin?

 • Je bent een krachtige hoogsensitieve pionier, je bent gedreven en ambitieus en voelt dat je veel meer potentieel in je hebt, dan je nu laat zien maar je weet niet hoe je dat kan bereiken.
 • Je bent al jaren bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nog steeds herval je in een vicieuze cirkel. Je maakt jezelf klein en komt niet tot de kern.
 • Je bent een natuurlijke leider en voelt van binnenuit dat je wil bouwen aan deze nieuwe wereld maar ondanks dat je goed bent in wat je doet en al goed van jouw bedrijf kan leven , twijfel je nog aan jezelf. Ben ik wel goed genoeg, kan ik dit wel?
 • Ondanks dat je een sterkte intuïtie hebt en een gave, durf je daar niet 100 % op vertrouwen of verstop je ze, uit angst voor kritiek of afwijzing.
 • Je bent een highachiever en vind het moeilijk om controle los te laten. Je leeft voornamelijk vanuit je hoofd en werkt heel hard voor je geld. Je kan moeilijker verbinding maken met je gevoel.
 • Je wil graag de diepte in maar bent ook bang om je angsten en schaduwkanten te omarmen.
 • Je weet inmiddels dat alles energie is, je bent al een tijdje bezig met spirituele groei maar bent nog steeds op zoek naar wie je bent. Je staat wel met beide voeten op de grond staan en geeft 100 % commitment om in de actie te komen en resultaten te boeken.

Deze retreat is niet voor jou als je...
.

niet bereid bent om je EGObewustzijn los te laten.

• verslaafd bent aan je slachtofferrol en drama.

• blijft twijfelen aan jezelf en blijft vasthouden aan de verhalen van tekort, angst, ik ben niet goed genoeg…

• het jezelf NIET WAARD vind om te investeren in jezelf.

niet de controle wil loslaten en geen enkele ambitie hebt om nu door te breken naar de next level.

• negatief bent ingesteld en denkt dat je alles al weet.

• van de ene naar de andere training hopt om jezelf bezig te houden en dat je dat als excuus gebruikt om niet in de actie te moeten komen.

geld verdienen vies vinden en helemaal happy bent met waar je vandaag staat.

Trainer

Cindy Vranken  

Mijn naam is Cindy Vranken, ik ben een succesvolle doorbraak mentor, no nonsense business mentor, trance medium en zakenvrouw. Ik ben tevens de oprichtster en bezieler van het wereldwijde Lioness Network.

Ik werk vanuit de tweede straal, de straal van onvoorwaardelijke liefde, verlichting en wijsheid. Ik werk daarnaast met zeer hoge trillingen oa met de leeuwenfrequenties en het leeuwinnenquantumveld.

Twintig jaar lang maakte ik carriere als sales expert en business development manager in de IT en telecom wereld en zorgde ik voor tientallen miljoenen extra omzet bij zowel startups, kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Aan de buitenkant leek ik een droomleven te leiden, ik verdiende bakken met geld, had een fantastische job, een eigen huis en een lieve partner maar vanbinnen was ik de verbinding met mezelf kwijt en was ik diep ongelukkig. De geboorte van mijn dochter Kimya, 22 jaar geleden , was mijn pad naar awakening. Ze bleek een ernstige mentale en motorische beperking te hebben en als perfectionist en controlefreak stortte mijn wereld in. Tot op vandaag is zij echter mijn grootste leermeester en inspirator en spiegelt zij mij de onvoorwaardelijke liefde die ik ben.

Na de geboorte van Kimya begon ik met mijn persoonlijke ontwikkeling en ik herinnerde mij plots dat ik op zeer jonge leeftijd sexueel misbruikt was en dat verklaarde waarom ik altijd het gevoel had dat ik niets waard was, ondanks het succes aan de buitenkant.

Ik heb me ook altijd anders gevoeld dan anderen, een deel van mij wilde hier niet zijn. Ik voelde me niet gezien, niet gehoord en niet geliefd in het gezin waar ik opgroeide en heb een groot deel van mijn leven in isolatie geleefd. Mijn leven was voordat ik bewust werd, een opeenstapeling van trauma's en drama, ups en downs. Ik werd geconfronteerd met manipulatie, misbruik, onmacht, narcisme, verlies, depressie, burnout, diep emotioneel lijden.

In 2015 startte ik mijn eerste bedrijf Megacindy waarmee ik duizenden ondernemers heb leren verkopen vanuit een pure hartsverbinding zonder pusherig te zijn of zichzelf te verliezen. Hierdoor steeg niet alleen hun omzet maar kwamen ze veel dichter bij hun authentieke Zelf. Ze ondergingen een diepgaande transformatie, vergrootten hun intuïtie en gingen meer leven vanuit hun hart. Ondanks dat ik meerdere 6 cijferige lanceringen deed, in overvloed leefde en heel veel waardering en liefde kreeg van mijn klanten, voelde ik mezelf gevangen in een gouden kooi. Mijn zaken en levenspartner was een psychopatische narcist en hij probeerde mij op alle mogelijke manieren emotioneel, mentaal en fysiek te kraken.

22 november 2018 barstte de bom toen ik eindelijk besloot om de relatie te verbreken. Op 24 uur verloor ik bijna mijn leven en de volledige controle over mijn bedrijf. Mijn privé en zakelijke rekeningen werden leeggehaald en ik bleef achter met 50.000 euro schulden. Echter deze ervaring bracht me bij mijn essentie en kracht en was een grote spirituele awakening.

In 2020 kreeg ik opnieuw een spirituele awakening en werd er gevraagd om mijn bedrijf stop te zetten, in het midden van Corona. Plots zag ik beelden van leeuwen, en hoorde "Unleash your inner Lioness".
Ik richtte het Lioness network op en op dat moment vond ik mijn echte missie.

Ik leer hoogsensitieve vrouwelijke pioniers & leiders versneld naar een hoger bewustZIJN shiften vanuit hun vrouwelijke kracht en intuïtie. Vandaaruit breken ze door naar hun allerhoogste potentieel, maken ze maximaal impact en staan ze aan het stuur van hun leven en business . Met mijn mentoring programma's "Unleash Your Inner Lioness", "Lioness Diamond Circle", mijn dieptransformerende "Quantum Shift Awakening" retreats, maandelijkse transformatie workshops en wekelijkse live activaties heb ik de afgelopen tijd > 3000 vrouwelijke pioniers geinspireerd om te leven vanuit de beste versie van zichzelf.
Jij bent namelijk de creator van jouw eigen leven. Alles wat je nodig hebt zit reeds in jou! Beslis nu om de weg naar binnen te maken, je diepste angsten en schaduw aan te kijken en vandaaruit kan je openbloeien tot de diamant die je bent!

Co trainer en space holder

Pascale Boone

Pascale Boone  

Al meer dan 20 jaar ben ik gepassioneerd bezig met het ontrafelen van het mysterie van wie ik ben op deze mooie aarde. Dans, beweging, ademhaling vormt hier de rode draad. Het wonder van ons lichaam als poort om verbinding te maken tussen het fysieke, subtiele, emotionele en spirituele bestaan. Ik noem het ‘ de beweging naar de stilte’. Stilte, niet als de afwezigheid van beweging maar als dynamische aandrijving die men ervaart wanneer men volledig aanwezig is in het moment. In deze diepe ruimte van verbinding onderga je een fundamentele transformatie in jouw zelfbeeld en hoe je naar de wereld kijkt. 

In mijn lessen/workshops begeleid ik mensen om bewust te bewegen naar deze stilte en zo tot de ware kern van hun wezen door te dringen, om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en hun verbondenheid met een ‘natuurlijke staat van zijn’ te herinneren. Dit innerlijk weten brengt rust, vertrouwen, vreugde, geluk.

 • Opgeleid als danseres/choreografe aan het ‘Laban Center for Movement and Dance’, London.
 • Gecertificeerd yoga docente in Sampoorna Hatha Yoga, Yogi Hari’s Ashram, Florida.
 • Ingewijd als paco op het Inca pad door Juan Nunez del Prado.
 • Begeleid workshops samen met Tareth, spiritueel leraar uit Glastonbury, Engeland.
 • Geinspireerd door de ontmoetingen met en teachings van Aigle Bleu, Carmen Vincente, Aurelio Diaz Tenpakali, Almine.

Herken je jezelf hierin?

Je bent keigoed in wat je doet, je kan al goed leven van jouw bedrijf maar wat je ook doet, je slaagt er niet in om door te groeien naar het volgende level.  

Je bent resultaatgericht, werkt lange dagen en leeft voornamelijk vanuit je hoofd. Je bent trots op wat je bereikt heb maar de fun is eruit, je leeft op automatische piloot.  

Je bent (hoog)gevoelig en hebt moeite met focus. Je energie gaat alle kanten uit. Als je in gesprek bent met een prospect of met je klanten, dan heb je regelmatig het gevoel dat je wordt leeggezogen.  

Alhoewel je al succesvol bent en al heel wat hebt neergezet, hou je jezelf nog steeds klein en twijfel je nog steeds aan jezelf.  

Je durft jezelf niet te tonen zoals je werkelijk bent, je hebt moeite om je kwetsbaar op te stellen en zet nog steeds een masker op.  

Je hebt nog steeds het gevoel dat je jezelf moet bewijzen dat je het wel WAARD bent. Je hebt nog steeds goedkeuring nodig van buitenaf om te voelen dat je goed bent zoals je bent.  

Je hebt moeite met je eigen waarheid spreken en je grenzen aan te geven. En daardoor geef je jezelf regelmatig weg en trek je mensen aan die van jou profiteren.  

Je hebt een scherpe intuitie maar je weet niet precies hoe je op dat buikgevoel kan vertrouwen.  

Je voelt een diep verlangen vanbinnen dat je dingen anders moet doen maar je weet niet hoe. Je blijft vastzitten in je hoofd en jezelf saboteren en je vind het moeilijk om een echte verbinding te maken met je hart en buik.  

Je bent NU klaar om een quantum leap te maken in je leven. 

Je bent NU klaar om het slachtoffer in jezelf te ontslaan en om eindelijk volledig in je kracht en grootsheid te staan. 

Je wil niet langer nog jaren tijd verliezen en je wil NU heel snel doorbreken.  

Dan is deze exclusieve Quantum Shift Awakening Retreat wellicht jouw quantumsprong naar jouw hoogste potentieel!

 Ik ben Cindy Vranken

Cindy Vranken - Powervrouw

Salesexpert, serial entrepreneur, alchemist, healer en mama van een speciale dochter Kimya.  

22 jaar geleden begon mijn pad van bewustzijn toen ik zwanger werd van een kind met een meervoudige mentale en motorische beperking. Op dat moment had ik een succesvolle salescarriere bij een telecombedrijf maar ik werd geleefd, van binnen was ik dood.  

Kimya heeft mij terug wakker geschud. Zo ben ik begonnen met emotioneel lichaamswerk, reiki master, Quantum touch, eenheidshealing en allerlei healing opleidingen. Plots kwam ik in contact met mijn gevoel en mijn lichaam. Door jarenlang sexueel misbruik op jonge leeftijd had ik mij daarvan volledig afgesloten. 

De jaren die volgden ging ik mij verdiepen in bewustzijn, mindset, energie, manifesteren… Zo deed ik oa alle Avatar trainingen, werd ik opgeleid als medium,volgde ik ook meerdere sjamanistische opleidingen en inwijdingsrituelen. Ik liet mij oa 1 op 1 begeleiden door een aantal grote spirituele leermeesters en ik werd onderricht in bepaalde geheimen en technieken. Zo investeerde ik de afgelopen 21 jaar voor meer dan 250.000 euro in mijn persoonlijke en zakelijke groei.  

Na een succesvolle carriere van 20 jaar in de sales, maakte ik in 2015 de stap naar het ondernemerschap. Ik heb duizenden ondernemers dankzij mijn mentoring trajecten met succes leren verkopen vanuit hun hart. Wat me opviel was tijdens mijn trainingen dat klanten in een complete transformatie terecht kwamen waarbij hun masker afviel en ze voor het eerst dicht bij hun hart kwamen. Ik ben een aantal van deze technieken gaan toepassen in mijn live trainingen en de resultaten waren fenomenaal. Mensen maakten een diepe shift en lieten versneld alles los wat hen tot nog toe had tegengehouden.

In 2020 besloot ik om mij te openen voor mijn zielsmissie. Ik leer nu vrouwelijke pioniers & leiders hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke kracht en essentie zodat ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact kunnen maken en bijdragen aan de wereldwijde shift.

Het is NU de hoogste tijd dat de vrouwelijke Avatars in jeans en on heels hun podium pakken op een down to earth manier.

Ik ben naast de trotse alleenstaande mama van een speciale dochter Kimya ook een succesvol trance medium en business mentor. Die gouden combinatie zorgt ervoor dat mijn klanten megashifts ondergaan en knallen met hun bedrijven vanuit flow.

Ik werk vanuit de tweede straal, de straal van onvoorwaardeljke liefde, verlichting en wijsheid. Daarnaast werk ik met de leeuwinnenfrequentie en ben ik de oprichtster van het wereldwijde Lioness Network.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat ga je leren in deze retreat?

 • Je stopt met zelfsabotage en creeërt een verhaal dat in alignement is met je missie.  
 • Je komt in actie, niet om jezelf te bewijzen maar omdat je gaat leren vertrouwen op je intuïtie.  
 • Je bewustzijn vergroot doordat je exclusieve tools krijgt toegereikt. Hierdoor kan je jezelf razendsnel herprogrammeren naar succes.  
 • Je gaat voelen dat je het waard bent en laat jouw eigenwaarde niet meer afhangen van uiterlijke omstandigheden.  

Als je dit leert, zal je nooit meer de foute beslissingen nemen en ga je veel meer vertrouwen op je buikgevoel. Hierdoor verdubbelt je zelfvertrouwen en eigenwaarde.  

De waarde van deze module is €1999,-

Unlock your secret value & double your turnover

 • Je gaat leren wat je verborgen waarde is en je gaat deze heel vlijmscherp verwoorden in voordelen en resultaten voor jouw klanten. Het gevolg is dat jouw klanten veel sneller ja gaan zeggen.  
 • Je koppelt jouw waarde los van jouw eigenwaarde en daardoor heb je veel minder last van concurrenten en kan je met gemak je expertpositie claimen en veel hogere prijzen vragen.  
 • Je krijgt van mij een bewezen stappenplan om de top 10 van jouw onderscheidende waarde in kaart te brengen en deze kan je gebruiken in je marketing om veel makkelijker de juiste klanten aan te trekken.  

Als je dit leert, gaat jouw omzet echt door het dak en ga je veel sneller met minder tijd en geld je bedrijf naar het volgende level shiften, zonder harder te werken.

De waarde van deze module is €2999,-

Master your energy & double your impact 

 • Je gaat technieken leren waardoor je je nooit meer verliest in een verkoopsituatie en dicht bij jezelf blijft. Dit gaat je ook privé helpen om je grenzen aan te geven en je waarheid te spreken.  
 • Je krijgt van mij een speciale techniek om pure verbinding te maken waardoor de kans met 50 % toeneemt dat de prospect ja zegt.  
 • Je leert hoe je jouw invloed kan vergroten zodat prospects zelf gaan vragen om klant te worden.  
 • Je leert een techniek waarmee jouw energie niet meer versplintert en je laserfocus krijgt. Het resultaat is dat je je werk in de helft van de tijd krijgt gedaan.
 • Je leert een simpele manier om jouw energiecapaciteit te verdubbelen en om constant in een hoge trilling te blijven.

De waarde van deze module is €1999,-  

Become a conscious creator & manifest successfully with the quantumfield

 • Ik leer jou een krachtige effectieve techniek hoe je terug kan gaan naar de bron en een bewuste creator wordt van jouw leven. Daardoor ga je 10x sneller manifesteren en blijvend leven vanuit flow.
 • Je gaat leren hoe je constant in flow blijft en hoe je laserfocused je doelen kan bereiken.  
 • Je maakt een 90 dagen plan en zet al de eerste 3 stappen om concrete acties uit te werken na de retreat.  

Het resultaat is dat je met veel minder moeite maximum resultaat gaat behalen.  

De waarde van deze module is €2999,-  

De TOTALE WAARDE van de modules is €9996,-

Virtual Quantum Shift Awakening Retreat

 • De totale waarde van de retreat, inclusief bonussen, komt neer op 11994 euro maar dit is niet de prijs die ik er nu voor vraag!
 •  Als jij met deze tools actief en committed aan de slag gaat, dan heb jij de mogelijkheid om jouw investering in 100voud terug te verdienen!
 •  Omdat Cindy op maat werkt, is er een mogelijkheid om aansluitend aan de retreat mee te doen aan het exclusieve Unleash Your Inner Lioness traject.

Inclusief: Alle begeleiding, coaching, technieken gedurende 1 of 2 dag(en).

Exclusief: Alle prijzen zijn exclusief btw

JA IK DOE GRAAG ONLINE MEE 

Wat anderen zeggen...

“Vanuit een zacht vertrouwen, intuïtie en flow kan ik nu zijn wie ik ben en van daaruit creëren.”

Cindy heeft mij gestimuleerd om mijn intenties/dromen waar te maken, mijn eigen kracht weer te omarmen, mijn platform te pakken en me te laserfocussen op mijn persoonlijke en zakelijke levensmissie. Op een warme en veilige manier. Hierdoor ben ik rustiger en toegankelijker geworden. Stap voor stap ben ik nu bezig om mijn eigen gezondheidscentrum neer te zetten dat zowel medisch als holistisch gericht is op persoonlijke groei. Cindy’s oprechtheid, haar gave om de kern te zien en te spiegelen, haar onvoorwaardelijke liefde voor iedereen, haar charismatische uitstraling en betoverende speelsheid hebben ervoor gezorgd dat ik aan het roer van mijn eigen leven sta en niet alles alleen hoef te doen.

Davida den Hamer, gezondheidscoach

“Cindy verbindt zich met het hart van de deelnemers. Laat ons zijn wie we in wezen zijn en haalt met onvoorwaardelijke liefde het beste in ons naar boven.”

Het is mijn missie om mensen helpen te verbinden met hun hart en daardoor mee te bouwen aan de Nieuwe Wereld. Door het traject bij Cindy te volgen zijn mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen gegroeid, zie en waardeer ik ook meer de unieke waarde van anderen, en ben ik echt thuisgekomen bij mezelf. In mijn praktijk vraag ik nu ook moeiteloos de prijs die mijn werk waard is. Vooral de live dagen waren voor mij het meest waardevol.

Nathalie Van Zeebroeck, dierenarts


"Ik heb enorm veel geleerd. Ik heb dit weekend veel gedachten gehad. Ik heb gedacht dat ik hier niet klaar voor was, ik heb naar huis gewild maar toen ik eenmaal daar doorheen was heb ik heel veel genoten, geleerd en heb ik mezelf weer terug gevonden. Voor mijn gevoel straal ik weer en heb ik afgelopen week enorm veel aan het retreat gedacht met alleen maar een dankbaar gevoel. Dank je wel lieverds! It was amazing!!!"

Corin  

"De belangrijkste les die ik leerde tijdens de retreat was dat ik dingen heb kunnen loslaten, de pure liefde heb kunnen ervaren, technieken aangereikt heb gekregen, verbondenheid heb ervaren en inzichten heb kunnen verscherpen vanuit het gevoel. Ik wil meer van dit..."

Diane  

"Mijn les was dat ik het waard ben om liefde te voelen en me er voor open te stellen. Het loslaten van verdriet dat ik steeds bij me hield. Mijn zielsverbintenis terug voelen. Ik vond alles goed aan deze retreat, er zijn geen woorden voor om dit gevoel te omschrijven."

Vanessa  

"Ik had hoognodig hulp nodig om vooruit te komen met mijn business. Mijn belangrijkste les was dan ook dat Ik kan altijd kiezen. Er is altijd een keuze. De kracht en verbinding van de groep en dat die verbinding er altijd is. De oefeningen om de batterij te vergroten vond ik heel waardevol. "

Hilde  

"Er was zoveel waardevols, de ondersteuning was fantastisch, heb er echt een Quantum shift ervaren. Mooie verassingen, de omgeving heel prachtig, de mensen die ons begeleide, en de deelnemers."

Lucia  

“De spirituele kant gecombineerd met het aardse maakt dit traject compleet.”

Zoekend naar een manier om van mijn angst en onzekerheid af te komen en in volledige overgave te leven, kwam Cindy op mijn pad. Haar heldervoelendheid en authenticiteit onderscheiden haar van andere mentors. Cindy is echt een fantastische coach. Mijn intuïtie, heldervoelendheid, zelfvertrouwen en kracht zijn door dit traject versterkt. Met mijn bedrijf gaat het goed, ik hoef er niet veel aan te doen en mensen weten mij te vinden. Vol vertrouwen help ik nu individuen en teams zich te bevrijden van belemmerende patronen waardoor er ruimte ontstaat voor speelsheid en plezier.

Mirjam Visser, coach voor teams en individuen


"Wat ik goed vond aan de retreat was. De verscheidenheid aan begeleiders/begeleiding en ondersteuning met elk zijn unieke specificaties. Dat elk persoon als waardevol werd gezien en behandeld. Het was fijn dat de begeleiders gewoon als één van ons waren en bereikbaar tussen de deelnemers. De verschillende zeer bruikbare oefeningen en tools die we kregen. Het bijzondere kasteel (en de bijzondere kasteelheer) Het lekkere eten. De gezelligheid. Het onderling vertrouwen. Mijn belangrijkste les was het besef dat ik altijd een keuze heb.Dat mijn ziel schreeuwt om te leven wie ik werkelijk ben. Dat ik het waard ben om mijn zielsmissie te leven."

Ann  

“De onderlinge verbinding tussen de deelnemers is uniek. Heel bijzonder om zulke krachtige leiders en pioniers op vele vakgebieden op elkaar afgestemd te krijgen.”

Al een tijdje was ik op zoek naar de next level versie van mezelf. Na een 1-op-1 gesprek met Cindy wist ik het zeker: dit is wat ik nodig heb om te groeien. Met name de Quantum Shit Awakening Retreat gaf mij de doorbraak waarnaar ik zo verlangde. Mijn grootste groei is het openen van mijn hart en het voelen van onvoorwaardelijke liefde. Het gaf me rust en vertrouwen. Al tijdens en na het traject zijn zoveel mooie dingen en mensen op mijn pad gekomen. Magisch!

Anita Nauta, schrijver& schrijfcoach

"Ik besef me nu dat de retreat faciliteert om het beste uit jezelf te halen. Het is die kans die je 'moet' nemen. Het je laten inspireren door wat zich voordoet en daarop jouw stappen zetten/kansen pakken die nodig zijn om die enorme shift te maken. Alles zit van binnen." 

Mariëtte  

“De weekends zijn elke keer een onderdompeling en grote gezamenlijke groei en shift.”

Het is mijn grootste droom om het liefdeslicht uit te dragen in alles wat ik doe, via kunst/creativiteit mensen te raken, ontroeren, openen/laten ontwaken en verbinden. Door Cindy is mijn missie duidelijker geworden en durf ik in mijn waarde te gaan staan. Mijn leven zit veel meer in een flow en ik kan nu vanuit helicopterview naar mezelf en de situatie kijken. De duur van het traject, de verbinding met elkaar en de persoonlijke vrijheid onderscheiden dit traject van andere. Cindy’s aanpak, haar meesterschap en durf om in haar eigen kwetsbaarheid te staan, hebben mijn eigenwaarde en vertrouwen een enorme boost gegeven.

Ann Vander Roost, beeldend kunstenaar