31 juli en 1 augustus 2021 vanuit je eigen kasteel

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat maakt deze retreat zo uniek en exclusief?  

Je leert krachtige technieken, ontvangt activaties en inwijdingen die ervoor zorgen dat je in recordtempo jezelf gaat bevrijden van alles wat je tot nu toe heeft tegengehouden op dna niveau en zelf voorbij het dna. Hierdoor laat je versneld diepe oude patronen los zodat je een frisse start neemt om van 2021 jouw beste jaar ooit te maken.

De afgelopen 19 jaar was ik wereldwijd in de leer bij de meest krachtige spirituele leraren en investeerde ik voor >200.000 euro in persoonlijke en zakelijke trainingen bij succesvolle multimiljonairs. Hieruit heb ik de essentie gehaald en leer ik jou de meest simpele technieken waarvan ik weet dat ze echt werken.

Als trance medium, vanuit de tweede straal, de straal van onvoorwaardelijke liefde en awakening laat ik de energie door mij stromen. Hierdoor wordt je hart versneld geopenend en ga je op diepe lagen shiften waardoor je jezelf pijnloos en razendsnel bevrijdt van eeuwenoude pijn en trauma's.

Ik werk vanuit het 'niet weten', los van het ego, waardoor de wijsheid en kennis die door mij stroomt zeer puur, diepgaand en effectief is. Ik leer je het quantumveld, gebruiken en meer specifiek afgestemd op de leeuwenfrequenties. Dit zijn zeer hoge trillingen die door mij stromen waardoor je veel sneller gaat shiften. Op dit moment is er niemand in Benelux die op deze manier werkt.

We gaan op zoek naar jouw verborgen waarde. Wat maakt jou uniek? Je krijgt een krachtige tool om je verborgen waarde & super power te vertalen naar een kernachtige waardepropositie waardoor je met je marketing en sales eindelijk de juiste klanten gaat aantrekken. Als je geen ondernemer bent, dan helpt deze blueprint jou om echt te gaan voelen op diepe lagen wat je waarde is en wat je kan betekenen in deze wereld.

Deze retreat is heel praktisch, er is weinig uitleg maar jegaat doen en ervaren. Hierdoor vindt er een groot stuk integratie plaats tijdens de retreat. Je krijgt bovendien tools aangereikt die je ook na de retreat kan gebruiken.

Doordat je gaat leren om het quantumveld voor jezelf te gebruiken en unieke tools leert om jouw trilling blijvend te verhogen, kom je automatisch in een flow en zal je sneller, met minder moeite jouw doelen bereiken waardoor jouw omzet makkelijk zal vergroten en/of je jouw dromen veel sneller kan bereiken.

Doordat we met een grote groep pioniers werken is het effect en diepgang van de retreat zo krachtig dat je in 2 dagen versneld naar een hoger bewustZIJN shift waar je anders nog jaren mee aan de slag moet. Dus als je klaar bent voor de snelweg naar awakening, dan ben je WELKOM!
IK WIL MEEDOEN

Voor wie is deze retreat NIET?

Omwille van de krachtige tools en de hoge energieën waar we mee werken is deze retreat NIET geschikt voor mensen die...

NIET bereid zijn om het EGO los te laten.

verslaafd ZIJN aan hun slachtofferrol en DRAMA.

blijven twijfelen aan zichzelf en blijven vasthouden aan de VERHALEN van TEKORT, ANGST…

het zichzelf NIET WAARD vinden om te investeren in zichzelf.

volledig de controle niet willen loslaten en die NU geen enkele ambitie hebben om door te groeien.

negatief zijn en denken dat ze alles al weten.

van de ene naar de andere training hoppen om zichzelf bezig te houden en dat als excuus gebruiken om maar niet in de actie te moeten komen.

Die geld verdienen vies vinden en helemaal happy zijn met waar ze vandaag staan.

Voor wie is deze retreat WEL?

 • Voor krachtige vrouwelijk leiders die ambitie en lef hebben om door te groeien naar het volgende level maar niet weten hoe ze dat kunnen bereiken, ondanks de grote kennis die ze bezitten.
 • Pioniers die ondanks dat ze amazing zijn in wat ze doen en al redelijk van hun bedrijf kunnen leven , diep van binnen weten dat ze teveel waarde bieden en te lage prijzen vragen en daar NU verandering in willen brengen.
 • Ondernemers of vrouwelijke professionals die voelen dat ze zoveel meer potentie in zich hebben dan dat ze NU laten zien en die er klaar mee zijn om zichzelf klein te houden.
 • Highachievers die bereid zijn om hun masker af te zetten en echt authentiek en puur willen worden en die bereid zijn om te voelen en hun schaduwkanten te omarmen.
 • Bewuste (hooggevoelige) pioniers die weten wat energie, chakra’s en trilling is maar die wel met beide voeten op de grond staan en committed zijn om in de actie te komen en resultaten te boeken.

Trainer

Cindy Vranken

Cindy Vranken  

Mjin naam is Cindy Vranken en ik heb de afgelopen 25 jaar als sales expert voor tientallen miljoenen euro's verkocht bij zowel startups, kleine, middelgrote en grote bedrijven.  

In 2015 startte ik mijn bedrijf Megacindy en heb ik mijn best practises omgezet in de verkopen vanuit je H.A.R.T methode. Hiermee heb ik honderden ondernemers leren verkopen vanuit een pure hartsverbinding zonder pusherig te zijn of zichzelf te verliezen. Hierdoor steeg niet alleen hun omzet maar kwamen ze veel dichter bij hun authentieke Zelf. Ze ondergingen een diepgaande transformatie en waren in staat om hun hart versneld te bevrijden.

In 2020 besloot ik om mij te openen voor mijn zielsmissie. Ik leer vrouwelijke pioniers & leiders hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke kracht en essentie zodat ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact kunnen maken en bijdragen aan de wereldwijde shift. Het is NU de hoogste tijd dat de vrouwelijke Avatars in jeans en on heels hun podium pakken.

Ik ben naast de trotse alleenstaande mama van mijn speciale dochter Kimya, ook een succesvol trance medium en business mentor. Die gouden combinatie zorgt ervoor dat mijn klanten megashifts ondergaan en knallen met hun bedrijven vanuit flow.

Ik werk vanuit de tweede straal, de straal van onvoorwaardeljke liefde, verlichting en wijsheid. Daarnaast werk ik met de leeuwinnenfrequentie en ben ik de oprichtster van het wereldwijde Lioness Network.

Co trainer en space holder

Pascale Boone

Pascale Boone  

Al meer dan 20 jaar ben ik gepassioneerd bezig met het ontrafelen van het mysterie van wie ik ben op deze mooie aarde. Dans, beweging, ademhaling vormt hier de rode draad. Het wonder van ons lichaam als poort om verbinding te maken tussen het fysieke, subtiele, emotionele en spirituele bestaan. Ik noem het ‘ de beweging naar de stilte’. Stilte, niet als de afwezigheid van beweging maar als dynamische aandrijving die men ervaart wanneer men volledig aanwezig is in het moment. In deze diepe ruimte van verbinding onderga je een fundamentele transformatie in jouw zelfbeeld en hoe je naar de wereld kijkt. 

In mijn lessen/workshops begeleid ik mensen om bewust te bewegen naar deze stilte en zo tot de ware kern van hun wezen door te dringen, om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en hun verbondenheid met een ‘natuurlijke staat van zijn’ te herinneren. Dit innerlijk weten brengt rust, vertrouwen, vreugde, geluk.

 • Opgeleid als danseres/choreografe aan het ‘Laban Center for Movement and Dance’, London.
 • Gecertificeerd yoga docente in Sampoorna Hatha Yoga, Yogi Hari’s Ashram, Florida.
 • Ingewijd als paco op het Inca pad door Juan Nunez del Prado.
 • Begeleid workshops samen met Tareth, spiritueel leraar uit Glastonbury, Engeland.
 • Geinspireerd door de ontmoetingen met en teachings van Aigle Bleu, Carmen Vincente, Aurelio Diaz Tenpakali, Almine.

Herken je jezelf hierin?

Je bent keigoed in wat je doet, je kan al goed leven van jouw bedrijf maar wat je ook doet, je slaagt er niet in om door te groeien naar het volgende level.  

Je bent resultaatgericht, werkt lange dagen en leeft voornamelijk vanuit je hoofd. Je bent trots op wat je bereikt heb maar de fun is eruit, je leeft op automatische piloot.  

Je bent (hoog)gevoelig en hebt moeite met focus. Je energie gaat alle kanten uit. Als je in gesprek bent met een prospect of met je klanten, dan heb je regelmatig het gevoel dat je wordt leeggezogen.  

Alhoewel je al succesvol bent en al heel wat hebt neergezet, hou je jezelf nog steeds klein en twijfel je nog steeds aan jezelf.  

Je durft jezelf niet te tonen zoals je werkelijk bent, je hebt moeite om je kwetsbaar op te stellen en zet nog steeds een masker op.  

Je hebt nog steeds het gevoel dat je jezelf moet bewijzen dat je het wel WAARD bent. Je hebt nog steeds goedkeuring nodig van buitenaf om te voelen dat je goed bent zoals je bent.  

Je hebt moeite met je eigen waarheid spreken en je grenzen aan te geven. En daardoor geef je jezelf regelmatig weg en trek je mensen aan die van jou profiteren.  

Je hebt een scherpe intuitie maar je weet niet precies hoe je op dat buikgevoel kan vertrouwen.  

Je voelt een diep verlangen vanbinnen dat je dingen anders moet doen maar je weet niet hoe. Je blijft vastzitten in je hoofd en jezelf saboteren en je vind het moeilijk om een echte verbinding te maken met je hart en buik.  

Je bent NU klaar om een megashift te maken in je leven. 

Je bent NU klaar om het slachtoffer in jezelf te ontslaan en om eindelijk volledig in je kracht en grootsheid te staan. 

Je wil niet langer nog jaren tijd verliezen en je wil NU heel snel doorbreken.  

Dan is deze exclusieve Quantum Shift Awakening Retreat wellicht jouw quantumsprong naar jouw hoogste potentieel!

 Ik ben Cindy Vranken

Cindy Vranken - Powervrouw

Salesexpert, serial entrepreneur, alchemist, healer en mama van een speciale dochter Kimya.  

18 jaar geleden begon mijn pad van bewustzijn toen ik zwanger werd van een kind met een meervoudige mentale en motorische handicap. Op dat moment had ik een succesvolle salescarriere bij een telecombedrijf maar ik werd geleefd, vanbinnen was ik dood.  

Kimya heeft mij terug wakker geschud. Zo ben ik begonnen met emotioneel lichaamswerk, reiki master, Quantum touch, eenheidshealing en allerlei healing opleidingen. Plots kwam ik in contact met mijn gevoel en mijn lichaam. Door jarenlang sexueel misbruik op jonge leeftijd had ik mij daarvan volledig afgesloten. 

De jaren die volgden ging ik mij verdiepen in bewustzijn, mindset, energie, manifesteren… Zo deed ik oa alle Avatar trainingen, werd ik opgeleid als medium,volgde ik ook meerdere sjamanistische opleidingen en inwijdingsrituelen. Ik liet mij oa 1 op 1 begeleiden door een aantal grote spirituele leermeesters en ik werd onderricht in bepaalde geheimen en technieken. Zo investeerde ik de afgelopen 18 jaar voor meer dan 200.000 euro in mijn persoonlijke en zakelijke groei.  

Na een succesvolle carriere van 20 jaar in de sales, maakte ik in 2015 de stap naar het ondernemerschap. Ik heb honderden ondernemers dankzij mijn mentoring trajecten met succes leren verkopen vanuit hun hart. Wat me opviel was tijdens mijn trainingen dat klanten in een complete transformatie terecht kwamen waarbij hun masker afviel en ze voor het eerst dicht bij hun hart kwamen. Ik ben een aantal van deze technieken gaan toepassen in mijn live trainingen en de resultaten waren fenomenaal. Mensen maakten een diepe shift en lieten versneld alles los wat hen tot nog toe had tegengehouden.

In 2020 besloot ik om mij te openen voor mijn zielsmissie. Ik leer nu vrouwelijke pioniers & leiders hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke kracht en essentie zodat ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact kunnen maken en bijdragen aan de wereldwijde shift.

Het is NU de hoogste tijd dat de vrouwelijke Avatars in jeans en on heels hun podium pakken op een down to earth manier.

Ik ben naast de trotse alleenstaande mama van een speciale dochter Kimya ook een succesvol trance medium en business mentor. Die gouden combinatie zorgt ervoor dat mijn klanten megashifts ondergaan en knallen met hun bedrijven vanuit flow.

Ik werk vanuit de tweede straal, de straal van onvoorwaardeljke liefde, verlichting en wijsheid. Daarnaast werk ik met de leeuwinnenfrequentie en ben ik de oprichtster van het wereldwijde Lioness Network.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wat ga je leren in deze retreat?

 • Je stopt met zelfsabotage en creeërt een verhaal dat in alignement is met je missie.  
 • Je komt in actie, niet om jezelf te bewijzen maar omdat je gaat leren vertrouwen op je intuitie.  
 • Je bewustzijn vergroot doordat je hele exclusieve tools krijgt toegereikt. Hierdoor kan je jezelf razendsnel herprogrammeren naar succes.  
 • Je gaat voelen dat je het waard bent en laat jouw eigenwaarde niet meer afhangen van uiterlijke omstandigheden.  


Als je dit leert, zal je nooit meer de foute beslissingen nemen en ga je veel meer vertrouwen op je buikgevoel. Hierdoor verdubbelt je zelfvertrouwen en eigenwaarde.  

De waarde van deze module is €1997,-

Unlock your secret value & double your turnover

 • Je gaat leren wat je verborgen waarde is en je gaat deze heel vlijmscherp verwoorden in voordelen en resultaten voor jouw klanten. Het gevolg is dat jouw klanten veel sneller ja gaan zeggen.  
 • Je koppelt jouw waarde los van jouw eigenwaarde en daardoor heb je veel minder last van concurrenten en kan je met gemak je expertpositie claimen en veel hogere prijzen vragen.  
 • Je krijgt van mij een bewezen stappenplan om de top 10 van jouw onderscheidende waarde in kaart te brengen en deze kan je gebruiken in je marketing om veel makkelijker de juiste klanten aan te trekken.  


Als je dit leert, gaat jouw omzet echt door het dak en ga je veel sneller met minder tijd en geld je bedrijf naar het volgende level shiften, zonder harder te werken.

De waarde van deze module is €2997,-

Master your energy & double your impact 

 • Je gaat technieken leren waardoor je je nooit meer verliest in een verkoopsituatie en dicht bij jezelf blijft. Dit gaat je ook privé helpen om je grenzen aan te geven en je waarheid te spreken.  
 • Je krijgt van mij een speciale techniek om pure verbinding te maken waardoor de kans met 50 % toeneemt dat de prospect ja zegt.  
 • Je leert hoe je jouw invloed kan vergroten zodat prospects zelf gaan vragen om klant te worden.  
 • Je leert een techniek waarmee jouw energie niet meer versplintert en je laserfocus krijgt. Het resultaat is dat je je werk in de helft van de tijd krijgt gedaan.
 • Je leert een simpele manier om jouw energiecapaciteit te verdubbelen en om constant in een hoge trilling te blijven.


De waarde van deze module is €1997,-  

Become a conscious creator & manifest successfully with the quantumfield

 • Ik leer jou een krachtige effectieve techniek hoe je terug kan gaan naar de bron en een bewuste creator wordt van jouw leven. Daardoor ga je 10x sneller manifesteren en blijvend leven vanuit flow.
 • Je gaat leren hoe je constant in flow blijft en hoe je laserfocused je doelen kan bereiken.  
 • Je maakt een 90 dagen plan en zet al de eerste 3 stappen om concrete acties uit te werken na de retreat.  


Het resultaat is dat je met veel minder moeite maximum resultaat gaat behalen.  

De waarde van deze module is €2997,-  

De TOTALE WAARDE van de modules is €9988,-

Exclusieve bonussen voor iedereen die beslist voor middernacht

Je hebt nog ... de tijd om te boeken en gebruik te maken van deze exclusieve bonussen

Bonus 1- Masterclass : Bepaal je doelklant  

 • Deze unieke training geeft jou op een heel diep level inzicht inzicht in jouw doelklant.  
 • Ze is zeer onderscheidend ten opzichte van andere trainingen in de markt. Als jij glashelder hebt wie jouw doelklant is en wat zijn pijnpunten zijn, dan kan je in jouw marketing maar ook in het verkoopgesprek veel makkelijker verbinding maken waardoor je conversie met minimaal 50 % gaat stijgen.  


De waarde van deze masterclass is €1497,-  

Bonus 2 - Exclusieve masterclass: Hoe en waarom klanten kopen  

 • In deze masterclass leer je de 7 manieren waarop klanten beslissen
 • Je leert de 12 koopmotieven kennen: De redenen waarom klanten ja zeggen. 
 • Je maakt kennis met de 4 klantprofielen zodat je dezelfde taal leert spreken als jouw prospect.


De waarde van deze masterclass is €499,-  


De TOTALE WAARDE van alle bonussen is €1996,-

Quantum Shift Awakening Retreat

 •  De totale waarde van de retreat, inclusief bonussen, komt neer op 12984 euro  
 •  De investering voor deze exclusieve retreat is NU geen €3497,-  maar slechts €999,- of 4x €299,-
 •  Als jij met deze tools actief en commited aan de slag gaat dan heb jij de mogelijkheid om jouw investering in 10voud terug te verdienen!
 •  Omdat Cindy op maat werkt, is er een mogelijkheid om aansluitend aan de retreat mee te doen aan het exclusieve Unleash Your Inner Lioness trajekt. De investering varieert daarin van 5555,- tot 6999,


Inclusief: Alle begeleiding, coaching, technieken gedurende de 2 dagen.

Exclusief: Alle prijzen zijn exclusief btw

JA IK BETAAL IN EEN KEER

Wat anderen zeggen...

"Wat ik goed vond aan de retreat was. De verscheidenheid aan begeleiders/begeleiding en ondersteuning met elk zijn unieke specificaties. Dat elk persoon als waardevol werd gezien en behandeld. Het was fijn dat de begeleiders gewoon als één van ons waren en bereikbaar tussen de deelnemers. De verschillende zeer bruikbare oefeningen en tools die we kregen. Het bijzondere kasteel (en de bijzondere kasteelheer) Het lekkere eten. De gezelligheid. Het onderling vertrouwen. Mijn belangrijkste les was het besef dat ik altijd een keuze heb.Dat mijn ziel schreeuwt om te leven wie ik werkelijk ben. Dat ik het waard ben om mijn zielsmissie te leven."

Ann  

"Ik heb enorm veel geleerd. Ik heb dit weekend veel gedachten gehad. Ik heb gedacht dat ik hier niet klaar voor was, ik heb naar huis gewild maar toen ik eenmaal daar doorheen was heb ik heel veel genoten, geleerd en heb ik mezelf weer terug gevonden. Voor mijn gevoel straal ik weer en heb ik afgelopen week enorm veel aan het retreat gedacht met alleen maar een dankbaar gevoel. Dank je wel lieverds! It was amazing!!!"

Corin  

"Ik besef me nu dat de retreat faciliteert om het beste uit jezelf te halen. Het is die kans die je 'moet' nemen. Het je laten inspireren door wat zich voordoet en daarop jouw stappen zetten/kansen pakken die nodig zijn om die enorme shift te maken. Alles zit van binnen." 

Mariëtte  

"Er was zoveel waardevols, de ondersteuning was fantastisch, heb er echt een Quantum shift ervaren. Mooie verassingen, de omgeving heel prachtig, de mensen die ons begeleide, en de deelnemers."

Lucia  

"De belangrijkste les die ik leerde tijdens de retreat was dat ik dingen heb kunnen loslaten, de pure liefde heb kunnen ervaren, technieken aangereikt heb gekregen, verbondenheid heb ervaren en inzichten heb kunnen verscherpen vanuit het gevoel. Ik wil meer van dit..."

Diane  

"Ik had hoognodig hulp nodig om vooruit te komen met mijn business. Mijn belangrijkste les was dan ook dat Ik kan altijd kiezen. Er is altijd een keuze. De kracht en verbinding van de groep en dat die verbinding er altijd is. De oefeningen om de batterij te vergroten vond ik heel waardevol. "

Hilde  

"Mijn les was dat ik het waard ben om liefde te voelen en me er voor open te stellen. Het loslaten van verdriet dat ik steeds bij me hield. Mijn zielsverbintenis terug voelen. Ik vond alles goed aan deze retreat, er zijn geen woorden voor om dit gevoel te omschrijven."

Vanessa