Online workshop
24 November

Jouw quantumsprong van zelfsabotage en
zelftwijfel naar zelfvertrouwen en vrouwelijke kracht.

Betaal geen 397 euro, maar doe nu gratis mee!

Deze workshop is van 9.00 tot 13.00.

Ben jij een expert in je vakgebied maar durf je je autoriteit en je waarde nog steeds niet helemaal op te eisen?

Ondanks dat je voor de buitenwereld al succesvol bent en je jezelf al meermaals hebt bewezen, blijf je aan jezelf twijfelen en vind je dat je nog steeds niet goed genoeg bent.

Je vind het spannend om jezelf kwetsbaar op te stellen en zet daarom nog een masker op maar eigenlijk verlang je ernaar om gewoon je authentieke zelf te zijn en je eigen waarheid te spreken. No matter what anderen van je denken.

Je vergelijkt jezelf met anderen waardoor je bedrijf niet verder groeit, ondanks dat je alle groeistrategiëen inside out kent.

Je onderneemt actie maar dat doe je vanuit wilskracht, omdat het moet, vanuit je hoofd en daardoor verlies je niet alleen kostbare tijd maar het kost je veel energie en geld want de acties brengen niet de gewenste resultaten op.

Je voelt dat je nog zoveel meer potentie hebt maar keer op keer ontkracht je jezelf en dat is fucking frustrerend want tegelijk voel je een diep verlangen dat het NU het moment is om je podium te pakken en nog veel meer impact te maken.

Als je je hierin herkent, weet dat je er niets mis is met jou en dat je jezelf niets hoeft te verwijten. Wat je voelt is echt.

Je zit echter vast in je mannelijke modus en dat werkt niet meer!

Je mag nu de beweging naar binnen maken, naar je hart en buik. En dat is lastig als je vastzit in je hoofd en moeite hebt met controle loslaten.

Je mag voortaan je vrouwelijke kracht inzetten om je doelen en dromen te bereiken.

Je mag je yinkracht omarmen, zodat je leert afstemmen en vertrouwen op je innerlijke wijsheid en dan ga je aan!

Dan shift er iets in jouw energie waardoor je een magneet wordt van succes en overvloed. Dan gebeuren er elke dag wonderen in jouw leven en kan je eindelijk de vreugde, vrijheid en liefde voelen waar jij recht op hebt

Als je voelt dat je het echt waard bent van binnenuit, dan straal je zelfvertrouwen uit en trek je automatisch goedbetalende klanten aan. Je omzet en invloed gaan moeiteloos verhogen.

Wat ga je leren deze workshop?

  • Het geheim dat ervoor zorgt dat je keer op keer je energie verliest en jezelf ontkracht.
  • Wat je grootste onzichtbare saboteur(s) zijn waardoor vrouwen zichzelf tegenhouden, zelfs als ze al jaren aan zichzelf hebben gewerkt.
  • een innovatieve practise om je vrouwelijke modus te activeren en openen.
  • Je leert de kracht en warmte om je te laten dragen door een groep krachtige vrouwen.

Wat levert het je op?

  • Je zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen een megaboost.
  • Je diepste blokkades zoals ik ben waardeloos, ik ben teveel, ik ben onzichtbaar worden geheald.
  • Je hart wordt afgepeld en geopend waardoor je uit je hoofd komt en oude verhalen die je nu saboteren versneld kan loslaten.
  • Je gaat ervaren hoe het voelt om in je grootsheid te staan.
  • Je gaat jezelf meer accepteren zoals je bent en daardoor zal je makkelijker kunnen afstemmen op het quantumveld.

DOE JE MEE 24 november?

cindy-leeuw

Wie ben ik?

Ik ben Cindy Vranken, sales expert, sjamaan, healer, medium en moeder van een speciale dochter Kimya.

Jarenlang heb ik geleefd vanuit saboterende patronen. Ik was succesvol aan de buitenkant maar diep vanbinnen was ik een klein gekwetst meisje

Op jonge leeftijd werd ik sexueel misbruikt en op dat moment verloor ik mijn kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ik creërde mijn eigen wereld om te overleven.

Op die manier onderging ik een leven vol drama met ervaringen waarin ik keer op keer ontkracht, gemanipuleerd en misbruikt werd. Ik verloor het vertrouwen in mezelf, in de mensheid. Totdat ik plots wakker werd. Ik leefde mijn leven nog steeds vanuit dat kleine misbruikte kind.

Aan de buitenkant was ik succesvol, ik was een rolmodel en inspireerde mensen, maar diep vanbinnen voelde ik me nog steeds waardeloos. Ik besloot om in mijn kracht te stappen en mijn rol als vrouwelijke leider hier op te nemen.

De afgelopen 5 jaar heb ik honderden ambitieuze hoogsensitieve vrouwen gecoacht om volledig in hun kracht en grootstheid te stappen. Mijn superpower is dat ik binnen 5 minuten zie welke patronen iemand klein houden en wat er nodig is om volledig in je kracht te staan.

Scroll naar boven