Exclusieve doorbraak masterclass met live coaching. (2 uur)

IMG_1791-Exposure

Je bent een ambitieuze hoogsensitieve vrouwelijke pionier.

Als vrouwelijke leider heb je een grote missie en je voelt in je hart dat je nu klaar bent om je podium te pakken. 

Je hebt een scherpe intuïtie en een diep verlangen om bij te dragen aan de wereldwijde transformatie die nu bezig is. 

Het voelt alsof er iets helemaal nieuws door jou geboren wil worden.

Je voelt in elke cel en vezel van je lijf dat je klaar bent om door te breken naar de next level.


Maar…op één of andere manier blijf je jezelf tegenhouden en zit je in een vicieuze cirkel.

Misschien herken je jezelf in één of meer van volgende situaties: 

  • Ondanks dat je weet dat je veel waarde te bieden hebt, zit er nog steeds een stemmetje dat zegt: ben ik het wel waard? En hierdoor maak je jezelf klein. 
  • Je vraagt te lage prijzen en durft die niet te verhogen. Hierdoor trek je soms klanten aan die je niet op waarde schatten en je energetisch uitzuigen.
  • Je kan goed leven van je business maar je werk jezelf te pletter en kan niet meer genieten van jouw succes.
  • Je bent echt uniek en briljant in wat je doet en jouw ambassadeurs dragen je op handen maar toch is jouw zelfvertrouwen soms ver te zoeken.
  • Je hebt het gevoel dat je jezelf constant moet bewijzen en hierdoor zet je jezelf onnodig onder druk.
  • Je leidt je leven en bedrijf voornamelijk vanuit je hoofd en vanuit angst. Angst voor tekort, angst om te falen, angst om niet goed genoeg te zijn, angst om jezelf te verkopen.. 

Hierdoor verlies je kostbare tijd, geld en energie en dat is soms frustrerend. 

Ondanks dat je al tig marketing & business coaching opleidingen hebt gevolgd en alle kennis in huis hebt om een succesvol (online)bedrijf te leiden, blijft de omzet en de verkoop uit.

Als je jezelf in één of meerdere dingen herkent, weet dan dat er niets mis is met jou.

Wat er aan de hand is, is dat je op dit moment je leven en bedrijf leidt vanuit onbewuste saboteurs, deze zitten in je dna en zijn generatie op generatie doorgegeven.

Zolang je je niet bewust bent van deze saboteurs, blijf je in een vicieuze cirkel draaien. Ongeacht hoeveel jaar je al bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Voel jij diep vanbinnen dat je klaar bent om afscheid te nemen van deze saboteurs?

Ben jij bereid om de diepte in te gaan, om laagjes af te pellen zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws? 

Doe dan nu éénmalig gratis mee met deze exclusieve doorbraak masterclass.

Wat andere zeggen

Ibolya Moor

Wat er gisteren gebeurde wat het loslaten van controle, de ego en het verstand, waardoor de essentie van mijn wezen , mijn ziel, er mocht zijn. Ik voel me nog steeds geaard. Normaal moet ik daar dagelijks aan werken, nu niet. Flow, het accepteren van wat is, de natuur, mijn essentie, zijn gang laten gaan.

Anita Van Vliet

Ik heb gisteren een geweldige training gevolgd bij Cindy Vranken en kan het iedereen die hier stappen in wil maken warm aanbevelen. Werken aan jezelf, maar niet alleen, dit doe je samen met anderen. Nieuwe inzichten krijgen en oude patronen kunnen afsluiten om nieuwe deuren te openen. 

Hilde Gallopyn

Ik voel me helemaal gedragen.De angst die ik ervoor had, is volledig verdwenen.

Ik voel een dankbaarheid dat ik mag doen waarvoor ik hier op aarde ben. Ik ben eindelijk ingeplugd op mijn zielsmissie.

Grootste shift: Dat ik steeds verbonden ben met de One Universe en dat er geen afgescheidenheid bestaat; ik heb dat echt mogen voelen

Grootste shift 

Lydia Spriensma-Sleijpen

Dit is echt een aanrader! Cindy weet waarover ze het heeft en is in staat je op een heel diep niveau te bevrijden van blokkades. Ik heb het gisteren aan den lijve ondervonden en ik zeg: doen! Het is een unieke kans om je krachtigste zelf helemaal te voelen en je blokkades aan te pakken. Met je hoofd weet je het meestal wel, maar met Cindy ga je naar de diepere laag. Het werkt transformerend.

Esther Kloosterman

Heel veel rust, warmte en vrede van binnen ipv angst. Dieper gezakt in mijn lichaam, waardoor ik mogelijk meer zal kunnen ontvangen

Isabelle Monteny

Cindy ik wil jou bedanken om je openhartigheid, je liefdevolle delen en ook iedereen in de groep voor hun dragende kracht en openheid

Dank u aan allen dat we hier gedragen worden door gelijkgestemde mensen samen op weg naar onze doelen met onvoorwaardelijke liefde

Tine Verschaeve

thx cindy voor je echte aanwezigheid en delen van je ervaring en kennis

Tine Verschaeve

thx cindy voor je echte aanwezigheid en delen van je ervaring en kennis

Wat levert het jou op?

  • Je gaat een diepere verbinding voelen met je hart en intuïtie.

  • Je gaat afpellen op diepere lagen en hierdoor veel meer geaard worden.

  • Je hebt de kans om live door mij gecoacht te worden doorheen diepe dna blokkades waardoor jijzelf en de hele groep meeshift. 

  • Je bewustzijn zal verhogen waardoor je veel meer helderheid krijgt over wat je nu precies tegenhoudt om te gaan staan voor wie je bent.

Praktisch?

Deze doorbraak masterclass gaat via zoom en duurt max 2 uur. Je kan vooraf aangeven als je live gecoacht wil worden en op welk thema.

We starten om 9.00 tot 11.00

Omwille van privacy, zal er geen opname verstuurd worden dus je dient er echt live bij te zijn.

Wie ben ik?

Ik ben een de nr 1 doorbraak mentor voor ambitieuze pioniers, een no nonsense business mentor, trance medium en zakenvrouw. Ik ben tevens de oprichtster en bezieler van het internationale Lioness Network.

Ik ben een tweede straal ziel, de straal van onvoorwaardelijke liefde, verlichting en wijsheid. 

Ik werk daarnaast met zeer hoge trillingen oa met de leeuwenfrequenties en het leeuwinnenquantumveld.

Twintig  jaar lang maakte ik carriere als sales expert en business development manager in de IT en telecom wereld en zorgde ik voor tientallen miljoenen extra omzet  bij zowel startups, kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Aan de buitenkant leek ik een droomleven te leiden, ik verdiende bakken met geld, had een fantastische job, een eigen huis en een lieve partner maar vanbinnen was ik de verbinding met mezelf kwijt en was ik diep ongelukkig.  De geboorte van mijn dochter Kimya, 21 jaar geleden , was mijn pad naar awakening. Ze bleek een ernstige mentale en motorische beperking te hebben en als perfectionist en controlefreak stortte mijn wereld in. Tot op vandaag is zij echter mijn grootste leermeester en inspirator en spiegelt zij mij de onvoorwaardelijke liefde die ik ben.

In 2015 startte ik mijn eerste bedrijf Megacindy waarmee ik duizenden ondernemers heb leren verkopen vanuit een pure hartsverbinding zonder pusherig te zijn of zichzelf te verliezen. In 2020 kreeg ik een spirituele awakening waardoor ik mijn uiteindelijke missie heb gevonden en mijn tweede bedrijf oprichtte.

Ik leer hoogsensitieve vrouwelijke pioniers & leiders  versneld naar een hoger bewustZIJN shiften vanuit hun vrouwelijke kracht en intuïtie. Vandaaruit breken ze door naar hun allerhoogste potentieel, maken ze maximaal impact  en staan ze aan het stuur van hun leven en business . 

Met mijn mentoring programma's "Unleash Your Inner Lioness", "Lioness Diamond Circle", mijn dieptransformerende  "Quantum Shift Awakening" retreats,  maandelijkse transformatie workshops en wekelijkse live activaties heb ik de afgelopen tijd  > 1500 vrouwelijke pioniers geinspireerd om te leven vanuit de beste versie van zichzelf. 

Jij bent de creator van jouw eigen leven. Alles wat je nodig hebt zit reeds in jou! Beslis nu om de weg naar binnen te maken, je diepste angsten en schaduw aan te kijken en vandaaruit kan je openbloeien tot de diamant die je bent!

Doe je mee? Schrijf je in.

Scroll naar boven