RISE

Rise & Become unstoppable

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je iedere ochtend een reminder in je mailbox. Zorg dat je deze whitelist zodat hij niet in de spam terechtkomt.

Zes dagen lang neem ik je mee in hoge vibraties zodat je je trilling en bewustzijn naar een hoger level brengt. 

Alles is namelijk trilling.

Als je vandaag nog niet in overvloed leeft of nog steeds twijfelt aan jezelf, te lage prijzen vraagt, dan ben je nog niet op de juiste trilling.

Ik wens je een fantastische reis.

 • Dag 1

  Ik deel jou het geheim van hoge trilling waardoor je meer en seller je droomklanten aantrekt en wat is het noodzakelijke ingrediënt om voluit te gaan staan voor wie je bent.

 • Dag 2

  Je leert de snelste en makkelijkste manier om jouw angst te transformeren zodat je je kracht kan terugpakken.

 • Dag 3

  Ik leer je de kracht van onvoorwaardelijke liefde ervaren en hoe je hartsfrequentie verhogen je gaat helpen om sneller te manifesteren.

 • Dag 4

  Ik deel met jou het geheim hoe je snel je geldblokkades kan doorbreken om meer financiële overvloed te ontvangen in je leven.

 • Dag 5

  Je leert  hoe jij voortaan je ruimte kan nemen en je podium kan pakken vanuit je grootsheid en volledig zichtbaar kan worden

 • Dag 6

  Je kan nu opstaan in de versie van jezelf die unstoppable is zodat je aan het stuur van je leven en business gaat staan.

Cindy Vranken

IMG_1820-Exposure

Ik ben een succesvolle sales coach, business mentor, sjamaan, quantum healer, lichtmeester , trance medium en moeder van een speciale dochter Kimya. Jarenlang leefde ik vanuit saboterende patronen. Ik was een rolmodel aan de buitenkant maar diep vanbinnen was ik een klein gekwetst meisje.

Ik verkocht voor tientallen miljoenen euro's bij zowel startups, kleine en grote bedrijven. Echter diep vanbinnen was ik ongelukkig en wist ik op momenten niet meer wie ik was.

Iedere levensles die ik kreeg, bracht mij dichter bij mijn kracht totdat ik besefte dat ikzelf de keuze had om deze vicieuze cirkel van drama en lijden te stoppen. Ik ontdekte de sleutel om meesterschap te krijgen over mijn leven en ik voelde dat ik dit massaal wilde doorgeven aan anderen.

In oktober 2020 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groters. Mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke pioniers & leiders te leren hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke leeuwinnenkracht en intuïtie. Hierdoor kunnen ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact maken en bijdragen aan de wereldwijde shift die momenteel plaatsvindt.

CONTACT

Dorpstraat 369

3061 Leefdaal België

support@cindyvranken.com

KVK: 0600.788.306

BTW: BE0600788306

VOLG MIJ

Privacy
Algemene Voorwaarden

Scroll naar boven