Welkom lieve pionier,

Je ontvangt nu een email met de login gegevens voor de online omgeving op cindyvranken.nl. Heb je al een login, dan is de module toegevoegd aan je flows. Je kan dan met je bestaande login gegevens inloggen.

Eerst en vooral proficiat dat je deze transmissies hebt aangevraagd. Vandaag heb je de eerste stap gezet naar de nieuwe jou. Je hebt de intentie uitgesproken om je af te stemmen op overvloed en magische flow. Ik wil je uitnodigen om je intentie op te schrijven en jezelf dagelijks hieraan te herinneren, in de ochtend en bij het slapen gaan.

Ik raad je aan om de komende dagen minimaal 1x per dag de transmissie op het openen van het yinvat te doen. Daarnaast kan je voelen als de andere transmissies met jou resoneren.

Drink vanaf nu iedere dag voldoende water, dit helpt om sneller los te laten en te helen.

De transmissies werken door op diepe energetische lagen. Je kan de komende dagen wat emotioneler zijn, er kunnen oude patronen naar boven komen. 

Wees mild voor jezelf en laat alles toe wat zich toont.

Door je emoties te laten stromen en alles te accepteren met compassie, zal je sneller aansluiten op de stroom van yin en sneller toegang hebben tot flow.

Van hart tot hart,

Schermafbeelding 2021-03-05 om 16.10.33

Gratis online workshops

Doe je ook mee met deze 4 uur durende workshop?

Scroll naar boven