Ontdek de Liefde voor Jezelf deze Valentijn! 💖

Ben jij een krachtige, hoogbewuste vrouwelijke leider die voelt dat ze nog niet helemaal in haar volledige grootsheid staat? Speciaal voor jou lanceer ik deze Valentijnsactie!

🌹 Tijdens een intieme 1-op-1 doorbraak call, ga ik dieper in op de patronen die jou mogelijk tegenhouden om in je volle kracht te staan. Als ervaren gids op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, help ik jou de connectie met de wijsheid van je lichaam te herstellen, controle los te laten en jezelf volledig te omarmen.

Het goud zit in jou, niet buiten jou. Je bent al heel en compleet. Je hoeft niet meer te werken aan je trauma’s. Dat is wat jouw ego je laat geloven want als jij jezelf volledig accepteer precies zoals je bent, dan is ego uitgespeeld.

Dit unieke aanbod is slechts €99 ipv €199, speciaal voor Valentijn. Geef jezelf de kans op een liefdevolle doorbraak en ontdek de oneindige mogelijkheden die voor je liggen. Klik op de onderstaande knop om jouw gesprek te boeken en de eerste stap te zetten naar jouw volledige grootsheid

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy Vranken. Ik ben in de eerste plaats mezelf. Alleenstaande mama van een prachtige speciale dochter Kimya, haar naam betekent ‘alchemie’.

Daarnaast ben ik de oprichter van het Lioness netwerk en de Quantum Shift Awakening retreat.

Ik ben een ervaren business mentor, trance medium en empowerment mentor die door jou heen kijkt, door alle lagen van jezelf  en die je herinnert dat je de goddelijke creator bent. Er bestaat niets of niemand buiten jezelf.

De afgelopen 9 jaar heb ik > 3500 pioniers geïnspireerd om deze reis naar binnen te maken. De verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

49 jaar geleden begon mijn reis hier op aarde met als rode draad de weg van machteloosheid en slachtofferschap naar innerlijke kracht en soevereiniteit.

Door sexueel misbruik vanaf 18 maanden, verloor ik de verbinding met mijn lichaam en kwam ik in survival mode. 

Om mezelf te bewijzen dat ik iets waard was, ging ik heel hard mijn best doen op school en later in het bedrijfsleven. En dat heeft me geen windeieren opgeleverd.

Echter vanuit zelfsabotage programma’s, vechten en struggelen, vanuit mijn controledrang en mijn growthmindset, kon ik mezelf nooit waarderen en kon ik niet genieten van mijn succes. Ik leefde wel maar tegelijk was ik dood vanbinnen, ik stond uit. Ik voelde dat er zoveel meer power in mij zat maar hoe ik ook zocht, ik (ego) vond het niet.

Ik was nooit goed genoeg. En hierdoor was er altijd een gevoel van tekort.
Ik bleef mezelf gedragen als een slachtoffer waardoor ik mezelf klein hield.

Totdag ik me realiseerde,  alles zit in mij.

Ik ben de creator van mijn eigen leven. Ik neem verantwoordelijkheid voor mezelf en alle ervaringen die ik heb gehad. Ik kies voor een nieuw begin en laat het verleden los. Ik kies voor de divine creator die ik ben.
Ik heb geleerd hoe ik vanuit bewustzijn kan samenwerken met mijn 3D lichaam en hoe ik het egosysteem, dat inherent is aan je leven als mens, kan herprogrammeren zodat het voor jou gaat werken.

En daarin ben ik constant een spiegel voor anderen. Zodra je  vanuit hier en nu, verantwoordelijkheid neemt en volledig jezelf kan accepteren, alle delen van jezelf, krijg je toegang tot jouw wijsheid en je immensen kracht die in je zit.
Dan is de sky limitless en ben je unstoppable.

Testimonials

🙏🏼 Super Bedankt Cindy. Mijn bewondering wordt alsmaar groter ❤️ voor jou en wat je met ons doet 💎 en ook voor ieder van jullie en mezelf (niet te vergeten) wat voor waanzinnig mooie ontwikkelingen we gezamenlijk doormaken. #feeling blessed ❤‍🔥

 

Angela

Never a dull moment...
Sjonge, wat een power en healing vanmorgen na mijn hotseat coaching
Ik voel me herboren. 💃🏼🐎❤️🙏🏼

Saskia

Cindy voor mij een grote bron van steun en inspiratie geweest en nog steeds. Ik ben keer op keer heel diep gegaan. Al mijn beperkende gedachten onder ogen gezien, al mijn emotionele triggers keer op keer gevoeld en doorleefd. Elke keer weer een laagje afgepeld.

Vanuit slachtofferschap naar leiderschap.

Cindy, ook even vanaf deze plek een heel groot dankjewel.

Dat je in me gelooft, dat je me support, en dat je de grotere versie van mijzelf ziet, als ik hem even kwijt ben.

Ik ben je tot op de dag van vandaag zo dankbaar.

Dat ik nu sta waar ik ben en dat ik mij verder mag ontwikkelen en door mag groeien naar de next level.

Het is tijd dat we opstaan. Dat we onze stem laten horen. Dat we ons laten zien zoals we zijn. Dat we onze kwaliteiten in de wereld zetten. En dat we hierin, vooral voor alle meisjes en vrouwen hierin een lichtend voorbeeld zijn. Vanuit onvoorwaardelijke liefde voor onszelf, vanuit compassie, vanuit een oersterke vrouwelijke kracht die al zo lang in ons zit en wacht totdat zij naar buiten mag, de wijde wereld in.

Dus, lieve Cindy, nogmaals dank voor alles.

warme knuffel,

Rixta

Ik merk dat ik veel meer bewust ben geworden en rust ervaar. Meer in staat ben tot omdenken.  En daarmee vanuit kracht en vertrouwen de volgende stap kan gaan zetten in flow.

Scroll naar boven