Online workshop

Boost je zelfvertrouwen en intuïtie!

127 euro

Deze workshop wordt tijdelijk gratis aangeboden.

Cindy vranken

Herken je je hierin?

 • Je bent slim, een expert in je vakgebied maar je durft je autoriteit en je waarde nog niet helemaal opeisen. 
 • Ondanks dat je voor de buitenwereld succesvol bent en je jezelf allang hebt bewezen, twijfel je soms als je wel goed genoeg bent. 
 • Je hebt een sterke intuïtie en voelt dingen aan maar je durft daar nog niet voluit op te vertrouwen. Je vindt het ook spannend om ervoor uit te komen naar de buitenwereld.
 • Je voelt dat je nog zoveel meer potentieel hebt dan dat je vandaag benut. Maar je hebt geen idee hoe je dit kan aanboren. Het lijkt soms alsof je op de gas duwt en tegelijkertijd op de rem ondanks dat je echt meters wil maken.
 • Je durft nog niet volledig zichtbaar zijn en je ruimte in te nemen uit angst voor afwijzing of kritiek.
 • Je vind het spannend om kwetsbaar te zijn en draagt nog een masker naar de buitenwereld.  Maar diep vanbinnen verlang je ernaar om authentiek te zijn en je eigen waarheid te spreken. Ongeacht wat anderen van je denken. 
 • Je verliest kostbare tijd en energie door jezelf te vergelijken met anderen. Hierdoor stel je dingen uit, verzin je excuses en hou je je groei tegen, zowel zakelijk als privé.
 • Je bent het gewoon om hard te werken om je doelen te bereiken maar je doet nog teveel vanuit wilskracht. Je hebt het gevoel dat je jezelf nog moet bewijzen aan anderen en je moet veel van jezelf.
 • Je zou graag wat meer de controle willen loslaten en durven vertrouwen op je innerlijke leiding maar wat je ook doet, je blijft vaststeken in de verhalen in je hoofd.

 

Als je je hierin herkent, weet dat er niets mis is met jou en dat je jezelf niets hoeft te verwijten. Wat je voelt is echt. Eeuwenlang zijn wij, krachtige vrouwen, op celniveau geprogrammeerd om niet te vertrouwen in onszelf, om niet te vertrouwen op onze innerlijke wijsheid. 

Daardoor geven we tot op vandaag nog onze kracht weg. 

Maar het goede nieuws is dat jij daar vanaf nu makkelijk zelf verandering in kan brengen. Het is wel essentieel dat je de beweging naar binnen maakt, dat je leert luisteren naar je hart en buik. Je mag voortaan je vrouwelijke kracht inzetten om je doelen en dromen te bereiken.

Op het ogenblik dat je leert voelen en je intuïtie volledig omarmt, stem je af op iets dat veel groter is dan jezelf. En dat is makkelijker aan te leren dan je denkt. Als jij leert om in elke cel te voelen dat je het echt waard bent, dat je goed genoeg bent, van binnenuit, dan straal je zelfvertrouwen uit en jouw impact verhoogt.

Die shift in jouw energie zorgt ervoor dat jij succes en overvloed aantrekt. Dan kan je jezelf pas openen voor magie en kan je eindelijk vreugde, vrijheid en liefde voelen van binnenuit. En dat is jouw geboorterecht. 

Als je diep vanbinnen voelt dat je NU klaar bent om door te breken en je podium te pakken, dan nodig ik jou uit voor deze life changing workshop.

07-09-2021 9:00 tot 12:00 uur
14-09-2021 9:00 tot 12:00 uur

Kan je niet op bovenstaande data, schrijf je dan hier in.
We houden je op de hoogte van nieuwe workshops.

Ibolya Moor

Wat er gisteren gebeurde wat het loslaten van controle, de ego en het verstand, waardoor de essentie van mijn wezen , mijn ziel, er mocht zijn. Ik voel me nog steeds geaard. Normaal moet ik daar dagelijks aan werken, nu niet. Flow, het accepteren van wat is, de natuur, mijn essentie, zijn gang laten gaan.

Anita Van Vliet

Ik heb gisteren een geweldige training gevolgd bij Cindy Vranken en kan het iedereen die hier stappen in wil maken warm aanbevelen. Werken aan jezelf, maar niet alleen, dit doe je samen met anderen. Nieuwe inzichten krijgen en oude patronen kunnen afsluiten om nieuwe deuren te openen. 

Hilde Gallopyn

Ik voel me helemaal gedragen.De angst die ik ervoor had, is volledig verdwenen.

Ik voel een dankbaarheid dat ik mag doen waarvoor ik hier op aarde ben. Ik ben eindelijk ingeplugd op mijn zielsmissie.

Grootste shift: Dat ik steeds verbonden ben met de One Universe en dat er geen afgescheidenheid bestaat; ik heb dat echt mogen voelen

Grootste shift 

Lydia Spriensma-Sleijpen

Dit is echt een aanrader! Cindy weet waarover ze het heeft en is in staat je op een heel diep niveau te bevrijden van blokkades. Ik heb het gisteren aan den lijve ondervonden en ik zeg: doen! Het is een unieke kans om je krachtigste zelf helemaal te voelen en je blokkades aan te pakken. Met je hoofd weet je het meestal wel, maar met Cindy ga je naar de diepere laag. Het werkt transformerend.

Esther Kloosterman

Heel veel rust, warmte en vrede van binnen ipv angst. Dieper gezakt in mijn lichaam, waardoor ik mogelijk meer zal kunnen ontvangen

Isabelle Monteny

Cindy ik wil jou bedanken om je openhartigheid, je liefdevolle delen en ook iedereen in de groep voor hun dragende kracht en openheid

Dank u aan allen dat we hier gedragen worden door gelijkgestemde mensen samen op weg naar onze doelen met onvoorwaardelijke liefde

Tine Verschaeve

thx cindy voor je echte aanwezigheid en delen van je ervaring en kennis

Tine Verschaeve

thx cindy voor je echte aanwezigheid en delen van je ervaring en kennis

Wat ga je leren in deze workshop?

 • Het geheim dat ervoor zorgt dat je keer op keer je energie verliest en jezelf ontkracht.
 • Wat je grootste onzichtbare saboteur(s) zijn waardoor vrouwen zichzelf tegenhouden, zelfs als ze al jaren aan zichzelf hebben gewerkt.
 • Een innovatieve practise om je vrouwelijke modus te activeren en openen.
 • De sleutel hoe je je kracht kan terugpakken. Ongeacht hoelang je al aan jezelf hebt gewerkt.
 • Hoe je jezelf kan openen om meer overvloed te ontvangen in je leven

 

Wat levert het je op?

 • Je zelfvertrouwen en intuïtie krijgen een megaboost waardoor je gaat staan voor wie je echt bent en meegaat met de stroom in plaats van ertegen te vechten.
 • Je wordt je bewust van diepe blokkades zoals : ik ben het niet waard, ik ben niet goed genoeg. En doordat we deze blokkades in groep shiften, zal je voortaan  in staat zijn om sneller te creëren wat je wil.
 • Je hart wordt afgepeld en geopend waardoor je uit je hoofd komt en oude saboterende verhalen versneld gaat loslaten. 
 • Je maakt een shift in jouw bewustzijn waardoor je nieuwe inzichten verwerft en nieuwe keuzes kan maken die beter zijn afgestemd op je missie.
 • Je gaat jezelf meer accepteren zoals je bent waardoor je veel lef zal hebben om je podium te pakken en niet meer afhankelijk bent van de meningen van anderen.
Cindy met leeuw

Wie ben ik?

Ik ben een succesvolle sales coach, business mentor, sjamaan, quantum healer, lichtmeester , trance medium en moeder van een speciale dochter Kimya.

Jarenlang leefde ik vanuit saboterende patronen. Ik was een rolmodel aan de buitenkant maar diep vanbinnen was ik een klein gekwetst meisje.

Op jonge leeftijd werd ik sexueel misbruikt en op dat moment verloor ik mijn kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Vanuit deze overlevingsdrang en mezelf willen bewijzen dat ik iets waard was slaagde ik erin om 20 jaar lang een succesvolle carriere in de corporate wereld op te bouwen als sales expert. 

Ik verkocht voor tientallen miljoenen euro's bij zowel startups, kleine en grote bedrijven. Echter diep vanbinnen was ik ongelukkig en wist ik op momenten niet meer wie ik was. 

Steeds opnieuw kreeg ik ervaringen voorgeschoteld waarin ik werd ontkracht, gemanipuleerd en misbruikt. In 2001 met de geboorte van mijn dochter Kimya, die een zware mentale en motorische beperking heeft, startte mijn pad naar bewustZIJN. 

Ik ging daaropvolgend in binnen en buitenland tientallen trainingen volgen op vlak van persoonlijke ontwikkeling, business, healing, mediumschap en bewustzijn. Zo investeerde ik inmiddels honderdduizenden euro’s in mezelf en liet mij begeleiden door succesvolle business mentoren en spirituele leraren wereldwijd.

Iedere levensles die ik kreeg, bracht mij dichter bij mijn kracht totdat ik besefte dat ikzelf de keuze had om deze vicieuze cirkel van drama en lijden te stoppen. Ik ontdekte de sleutel om meesterschap te krijgen over mijn leven en ik voelde dat ik dit massaal wilde doorgeven aan anderen.

Daarom begon ik in 2015 mijn eerste bedrijf Megacindy en hiermee inspireerde ik duizenden ondernemers om te leren verkopen vanuit een pure hartsverbinding zonder pusherig te zijn of zichzelf te verliezen.  Hierdoor steeg niet alleen hun omzet maar kwamen ze veel dichter bij hun authentieke zelf. 

In oktober 2020 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groters. Mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke pioniers & leiders te leren hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke leeuwinnenkracht en intuïtie. Hierdoor kunnen ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact maken en bijdragen aan de wereldwijde shift die momenteel plaatsvindt.  

Het is NU de hoogste tijd dat deze vrouwelijke lichtmeesters in jeans en ‘on heels’ hun podium pakken op een down to earth manier, zonder zweverig te zijn.

Scroll naar boven