Unleash your inner lioness

Ben je klaar voor jouw doorbraak?

EEN NIEUW BEGIN 

Je hebt vandaag een nieuwe start gemaakt.. Je kan vanaf nu iedere dag nieuwe keuzes maken om vanuit je hoogste potentieel echt door te breken naar het volgend level. ALLES ligt reeds besloten in het veld. Uit ervaring weet ik echter ook dat er nog werk aan de winkel  is voordat je echt volledig in je intuïtief leiderschap staat en vanuit je vrouwelijke modus gaat leven. Dus begin vandaag met de eerste stap. Wat ga jij vanaf vandaag anders doen?

WIL JE HET NIET MEER ALLEEN DOEN?

Heb je het gevoel dat je dit niet ALLEEN wil doen en heb je al genoeg tijd en energie verloren aan programma’s en trainingen die jou niets opleveren?

Ben je bereid om diep te gaan en je te laten ondersteunen door een groep soulsisters die jou backup geven 24/7 , dan nodig ik jou uit om met mij in gesprek te gaan. 

Je kan hier je persoonlijk gesprek aanvragen als je echt voelt dat je klaar bent voor een doorbraak. 

Tijdens dit gesprek zal ik jouw grootste blokkades in kaart brengen, je krijgt inzichten in jouw superpower en vandaaruit kunnen we samen kijken als en hoe ik jou kan helpen.

Wat Andere zeggen

Wat een mooie prachtige wonderen zijn er gemanifesteerd deze week. Mijne lijken wat klein maar zijn zo groot voor mij. Ik ben moe geweest maar heb veel gedaan in het opruimen, nadenken over mijn website, ben een moodboard aan het maken, veel lockdown boodschappen gedaan, ga dit weekend mijn verslag afschrijven, ben vandaag al om 7 uur op. Ben bezig met mijn opdrachten voor school en de lessen van Katinka, ja er zit echt flow in en ik voel me goed.

Prachtig. Ik ervaar ook zoveel vanuit zijn. Hoef maar te bedenken en het gebeurd.

Oude klant nam contact op; ik dacht je bent weer welkom. En ja hoor vanmorgen geweest🥰🙏 alles in overvloed en liefde en vanuit zijn. Ik geniet zo van het stuk mensen terugbrengen in hun lichaam, zorgen dragen voor het huis waarin ze wonen. Ze een stapje verder helpen in zelfliefde. En ik geniet van de maandelijkse ontmoetingen, wat voelt aan een mooie bijdrage Leveren aan deze wereld. 🥰🙏 ik stem af en gun mezelf nog een huis met een tuin in Noordwijk, om
Het leven nog completer te maken. Liefs

Play Video
Play Video

Yess, dankjewel lieve Cindy, dat je ons meeneemt op je reis en dankjewel lieve leeuwen en leeuwinnen, ben dankbaar voor onze verbinding. Ik heb kort en diep geslapen. Voel me goed geaard en stil.
Mijn intentie is om zonder rem te gaan stralen en te creëren. Omarmen van magie en liefde en overvloed op alle vlakken. Yess Yess Yess💃🏾💜🦁

Was vanmorgen bij osteo. Heel bijzondere ervaring. Mijn ziel was bij mij, maar los van mij.
Normaal kletsen we wat.
Nu was het stil.

Hij voelde aan mijn lichaam dat er grote transformaties hadden plaats gevonden. En nog.

Aan het einde zei hij dat hij gevoel had dat ik hem behandeld had. Ik mocht de rekening sturen.
En toen hebben we zo hard gelachen!

En in de auto op de terugweg moest ik ook nog zo hard lachen. Alles was zo komisch.
Mijn slachtofferschap, het drama. Ik zag alles ineens zo kristalhelder. En het was gewoon te grappig. 🤣🤣🤣

Have a magical day.
Er gebeuren echt wonderen nu. Ik voel het. Bij ons allemaal.
Ik blijf ingelogd. ❤️🙏🏼💃🏼🌈🐴

SPECIAAL AANBOD VOOR JOU ALS VROUWELIJKE PIONIER

Dit life changing 6 maanden programma is enkel voor vrouwelijke pioniers die hun leven en/of bedrijf willen leiden vanuit hun vrouwelijke intuïtie en kracht. Vrouwen die echt diep vanbinnen voelen dat ze een unieke gave hebben en die deze willen inzetten om veel meer impact te maken in de wereld.

WAT LEVERT DIT TRAJECT JOU OP?

 • Intuïtie

  Je voelt haarscherp aan wat je innerlijke leiding zegt, neemt sneller beslissingen en leert om informatie te downloaden uit het veld. Hierdoor ga je minder tijd, geld en energie verliezen met zaken die niet bij jou passen en niet dienend zijn voor jouw missie.

 • Innerlijke stilte en balans

  Je gaat leren om de stilte in jezelf te ervaren en dat zal je meesterschap geven over je leven, zelfs als het buiten stormt of als je in het oog van de storm zit. Dit zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft, volledig gecentreerd en je niet meer van slag raakt door uiterlijke omstandigheden. Je wordt autonoom en bent niet meer afhankelijk van meningen anderen.Je stopt met mensen pleasen. Alles is goed zoals het is. Dit was voor mij het allergrootste geschenk ooit dat ik heb mogen ontvangen. Op het ogenblik dat al die stemmetjes stoppen en je zakt volledig in de stilte van je eigen kern, daar ontstaat de magie. Dat is niet met woorden te beschrijven.

 • Alles zit in jou

  Dan krijg je toegang tot je innerlijke wijsheid en ga je beseffen dat alles al IN jou zit. Dit is ook de staat van YIN. En de acties die je neemt vanuit YIN, gaat tig keer meer resultaat hebben dan je acties vanuit je mannelijke modus.

 • 24/7 support en nooit meer ALLEEN

  Je gaat leren om backup te vragen aan je soulsisters waardoor je veel sneller gaat groeien en je laat upliften. Het verschil is dat je door backup te vragen, veel sneller gaat ontvangen en veel sneller toegang krijgt tot je unieke gave waardoor het vertrouwen in jezelf en je intuitie versnelt. Dit principe heeft mijn leven veranderd. Het feit dat ikzelf ALTIJD backup kan vragen als vrouwelijke leider, heeft ervoor gezorgd dat mijn bewustZIJN en bedrijf afgelopen jaar een quantumsprong gemaakt hebben.

 • Flow

  Je leert hoe je je bedrijf en/of leven kan leiden vanuit flow en vrouwelijke intuitie.Indien je toch in de weerstand komt of je het gevoel hebt dat je vastzit, dan leer je hoe je jezelf hieruit kan shiften.

 • Zelfliefde en zelfacceptatie

  Je voelt liefde en compassie voor jezelf waardoor je stopt met jezelf naar beneden te halen. Je leert om jezelf op de eerste plaats te zetten. Je leert hoe je in verbinding kan blijven met je lichaam, ook als het spannend wordt waardoor al je kennis en wijsheid wordt geïntegreerd in je dagelijks leven. Doordat je jezelf op de eerste plaats zet, ga je meer gefocust en strategisch te werk. Je zal tijd en energie besparen omdat je niet langer meer de shit van anderen draagt en je zal meer kunnen genieten en gaan spelen. Life is a game!

 • Inner peace, vreugde en speelsheid.

  Je ervaart gelijkmoedigheid en innerlijke vrede, ongeacht als er chaos is buiten jou. Je leeft je missie vanuit vreugde en speelsheid en je leert echt genieten.

 • Toegang tot je creatieve kracht

  Je leert hoe je je sexuele creatie energie kan gebruiken om razendsnel te creëren. Dit lijkt misschien heel spannend en ik moet toegeven dat ik dat in het begin ook vond maar inmiddels heb ik hele praktische tools en technieken geleerd die voor iedereen passen.

 • Balans Yin en Yang

  Je ervaart balans tussen je vrouwelijke en mannelijke modus. Dit betekent als je een bedrijf hebt dat je marketing en sales energetisch worden afgestemd op je doelklant en hierdoor ga je veel sneller en moeitelozer de juiste klanten aantrekken. Als je professional bent, dan zal je met minder hard werken meer impact maken in het bedrijf waar je werk. Je gaat meer invloed uitoefenen met minimale energie.

 • Zelfvertrouwen

  Je ervaart 100 % vertrouwen in jezelf waardoor je hogere prijzen gaat vragen of je meer ja krijgt op je verkoopgesprekken. Als professional zal je sneller je ruimte innemen, makkelijker je doelen behalen en wellicht sneller een kans maken op die promotie.

 • Versnelde groei

  Je doorziet razendsnel je eigen transparante overtuigingen en onbewuste blokkades waardoor je jezelf veel minder of niet meer saboteert. Mocht je dat toch doen, dan is er backup voorhanden.

 • Overvloed

  Je bent in balans tussen ontvangen en geven. En daardoor zal je meer overvloed aantrekken op alle vlakken in je leven en niet meer teveel waarde weggeven.Je gaat je grenzen helder aangeven en je niet meer laten manipuleren of laten gebruiken.

 • Superpower

  Je ontdekt je superpower en gaat die ook inzetten in je dagelijks leven waardoor je onderscheidend en aantrekkelijk wordt voor potentiële klanten en jezelf nooit meer vergelijkt met anderen.

 • Manifestatiekracht

  Je leert krachtige manieren om je te verbinden met het quantumveld en heel snel te manifesteren, vanuit flow en moeiteloosheid. Doordat je je omringt met andere pioniers, zal je nog sneller gaan manifesteren.

 • Energie management

  Je leert best practises om je energie hoog te houden en jezelf af te schermen, zeker als je met groepen werkt of webinars geeft.

 • Aanwezigheid

  Je leert volledig aanwezig te zijn, in je lijf en in verbinding met jezelf, je prospects en klanten waardoor je authentieker wordt, je waarheid gaat spreken en je verkoopgesprekken vanuit flow verlopen. Ook als professional zorgt dit ervoor dat je veel sneller de energie van de organisatie kan shiften en veel meer invloed kan uitoefenen op het management.

 • Hemel op aarde

  Doordat je de leiding neemt over je leven vanuit je vrouwelijke kracht gaat jouw leven zowel zakelijk als privé in een stroomversnelling komen waardoor je je hemel op aarde kan creëren en dat gun ik jou van harte.

Cindy met leeuw

Ben je bereid om diep te gaan en je te laten ondersteunen door een groep soulsisters die jou backup geven 24/7 , dan nodig ik jou uit om met mij in gesprek te gaan. 

Je kan hier je persoonlijk gesprek aanvragen als je echt voelt dat je klaar bent voor een doorbraak. 

"Goedemorgen allen. Heb heerlijk geslapen. Vanochtend tijdens de activatie stroomde informatie door. Nieuwe ideeën, de stappen die ik te zetten heb. Heel bijzonder. ❤️💫💃🏼🙏🏼"

"Ik heb heerlijk geslapen en had een fantastisch mooie droom waarin ik een nieuwe wereld creëerde!!! Ik wens jullie allen veel magie en liefdeslicht toe en ook veel liefdevolle zachtheid!❤️🦁💜"

"Prachtig. Ik ervaar ook zoveel vanuit zijn. Hoef maar te bedenken en het gebeurd.

Oude klant nam contact op; ik dacht je bent weer welkom. En ja hoor vanmorgen geweest🥰🙏 alles in overvloed en liefde en vanuit zijn. Ik geniet zo van het stuk mensen terugbrengen in hun lichaam, zorgen dragen voor het huis waarin ze wonen. Ze een stapje verder helpen in zelfliefde. En ik geniet van de maandelijkse ontmoetingen, wat voelt aan een mooie bijdrage Leveren aan deze wereld. 🥰🙏 ik stem af en gun mezelf nog een huis met een tuin in Noordwijk, om
Het leven nog completer te maken. Liefs"

"Ik voel me helemaal gedragen.De angst die ik ervoor had, is volledig verdwenen.

Ik voel een dankbaarheid dat ik mag doen waarvoor ik hier op aarde ben. Ik ben eindelijk ingeplugd op mijn zielsmissie.

Grootste shift: Dat ik steeds verbonden ben met de One Universe en dat er geen afgescheidenheid bestaat; ik heb dat echt mogen voelen

Grootste shift "

"Wat een prachtige manifestaties zijn hier de afgelopen week voorbij gekomen! 🤗💖🍀. If you believe you can create Magic(ally). 💫"

"Mooi deze ervaringen....
Ik heb vandaag met de snelheid van het licht
Het hele huis moeiteloos schoongemaakt, was en ramen gedaan in 3 uur tijd en stallen
Ik begrijp niet hoe t kan.. nu kan ik het hele weekeind creeren! Voor mij mag de omgeving ordelijk zijn, dat is fijne energie!"

Veel gestelde vragen

Voor ons is het belangrijk dat jij echt klaar bent voor een shift, dat je van binnenuit voelt dat je door je ego en angsten wil breken. Dat je niet langer jezelf wil klein houden en echt bereid bent om te gaan staan voor wie je bent.

Ik vraag om je open te stellen voor het ‘niet weten’, je hart te openen en de bereidheid om te leren voelen, om uit je hoofd te gaan en de controle los te laten. 

Als we dat commitment niet hebben, dan is het een no-go. Je kan mij mailen zodat ik  verder kan intunen als je al dan niet klaar bent voor de retreat.

We werken met hoge frequenties, de leeuwenfrequenties,. Wat belangrijk is, is dat je goed geaard bent. Als je in therapie, depressie, zware burnout of emotioneel en psychisch labiel bent, dan sla je deze retreat beter over.

Ik herken het helemaal en ik begrijp je bezorgdheid. Ik heb de afgelopen 19 jaar > 200 k in mezelf geinvesteerd op vlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Gemiddeld volg ik 3 à 4 opleidingen tegelijk. Sommige trainingen hebben me wel iets opgeleverd, anderen niets omdat ik er zelf ook niets voor heb gedaan. 

Wat ik echter vaststelde was dat heel veel tools die mij aangeleerd werden niet echt werkten voor mij of slechts tijdelijk.

Ze gingen niet diep genoeg. Echter echte transformatie vereist diepgang. 

Veel mensen die dit soort trainingen geven zitten zelf nog een groot stuk in het ego.

Mijn doorbraak kwam op het ogenblik dat ik me overgaf aan het ‘niet weten’. Het gaat erom dat je bewustZIJN vergroot, pas dan kan je naar het volgende level. Geen enkele strategie of training gaat voor jou werken als je bewustzijn niet klaar is. 

Ik ontdekte de sleutel hoe ik vanuit mijn vrouwelijke kracht en intuïtie de wijsheid in mezelf kon aanspreken en vandaaruit ontstaat er magie. Die sleutel ga ik jou ook leren.

Mijn superpower is dat ik jouw bewustzijn in een stroomversnelling breng, waardoor jouw ego de controle loslaat en je meesterschap krijgt over je leven en business.

Zelf deed ik al meermaals 6 cijferige lanceringen door pure afstemming op het veld.

En dat gun ik jou ook. Dat je jezelf mag openen om overvloed te ontvangen.

Ik begrijp dat dit trajekt een serieuze investering is in jezelf en je bedrijf indien je ondernemer bent. Echter heeft het jou tot nog toe gekost door niet volledig in je kracht te staan?

Wat is het risico  als je op deze manier verder blijft gaan?

Hoeveel tijd, geld en energie ben je al kwijtgespeeld door jezelf klein te houden?

Ik ben niet de goedkoopste maar ik ben wel de enige in België en Nederland die op dit niveau werkt. Ik laat mezelf opleiden door de allerbesten ter wereld. Waarom?

Ik heb geen tijd te verliezen. Dus ja investeer massaal in mezelf.

Geen geld hebben moet net de reden zijn om niet bij de pakken te blijven zitten.

Ik leer je hoe je kan afstemmen op overvloed. Er is geen tekort, alleen maar in je hoofd. 

Mijn ervaring is, als je ECHT voelt dat je klaar bent voor die doorbraak, dat er altijd een mogelijkheid bestaat om het geld te regelen. Geld is nooit de reden om neen te zeggen.

Op diepere lagen luister je dan wellicht nog steeds naar de stem van angst, de stem van tekort. De stem die zegt dat je niet goed genoeg bent en dat je het niet waard bent om in jezelf te investeren.

Ik wil alleen samenwerken met mensen die een groeimindset hebben en die bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Op dit moment heb ik geen ruimte meer voor 1 op 1 trajekten. Indien je dit persé wil, kan je je aanmelden voor mijn wachtlijst. De investering hiervoor begint vanaf 20.000 euro op jaarbasis al naargelang wat jij nodig hebt.

Wat ik echter vaststel, is dat in groep mensen veel sneller shiften en grotere resultaten bereiken dan bij 1 op 1. Dat komt omdat je dan makkelijker intapt op de kracht van het veld.

Mijn trajekten zijn bovendien zo opgebouwd dat iedereen voldoende 1 op 1 aandacht van mij krijgt dankzij de wekelijkse live sessies.

Wat ik zie is dat veel ondernemers jarenlang aanmodderen. Ze investeren duizenden euro’s in business coaches,  marketing en social media trajekten en toch maken ze niet echt doorbraken.

De reden is dat ze op diepe energetisceh lagen verkeerd geprogrammeerd zijn waardoor ze kostbare tijd, geld en energie verliezen.

Als je als startende ondernemer het fundament aanpakt, en dat fundament ben jijzelf en leert ondernemen vanuit jouw vrouwelijke kracht, vanuit moeiteloosheid, zelfvertrouwen, dan gaat jouw bedrijf alleen maar floreren. 

Ik heb de afgelopen 5 jaar duizenden ondernemers leren verkopen vanuit het hart dus ik heb wel de expertise en kennis van de markt en weet hoe jij je bedrijf naar een hoger level kan tillen . Vanuit mijn 20 jaar sales ervaring heb ik alles in huis. Echter hou er wel rekening mee dat dit geen business coaching trajekt is! 

Mocht je toch nog twijfelen, laten we dan in gesprek gaan en boek even een call in.

Wat ik zie is dat het antwoord op je vraag vanbinnen zit. Dat ga je niet vinden in je hoofd. De meeste mensen die ik spreek zijn al jaren op zoek naar zichzelf maar ze zitten vast in hun hoofd. Ze volgen training na training zonder resultaat.

Het unieke aan dit trajekt is dat jouw bewustzijn versneld toeneemt, dat je unieke tools krijgt aangereikt die je nergens zal vinden om versneld wakker te worden. De meerderheid van de deelnemers openen zichzelf voor hun intuïtie gaven en worden zelfs helderziend, heldervoelend. 

Niet iedereen past echter in dit trajekt. Daarom is het voor mij belangrijk om dat even samen af te stemmen. Best boek je een afspraak met mij in.

Scroll naar boven