Ontdek het geheim van meesterschap over jouw vrouwelijke kracht

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS
DEZE MASTERCLASS

Wat de nr 1 reden is waarom je enerzijds een groot verlangen voelt om impact te maken en anderzijds jezelf nog klein houdt en niet voluit je podium pakt. En de makkelijkste manier om dit definitief te shiften.

Het geheim hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen en uit de vicieuze cirkel stapt van steeds opnieuw dezelfde lessen te leren.

Hoe je voortaan boosheid, angst of uitstelgedrag voor jou kan laten werken.

Een simpele methode om je eigenwaarde en zelfvertrouwen te boosten en je drang voor controle los te laten.

De 3 criteria die essentieel zijn om jouw vrouwelijke superpowers te gebruiken.

De belangrijkste vaardigheid die nodig is als vrouwelijke leider om jouw eigen “genie in a bottle” te ontwaken en aan het stuur te staan van jouw droomleven en droom business.

IMG_1757-Exposure

Ik ben de nr 1 doorbraakmentor voor ambitieuze hoogsensitieve pioniers, de oprichter van het Lioness network en de Quantum Shift Awakening retreat. Daarnaast ben ik een succesvolle business mentor, quantum healer, trance medium, spirituele alchemist en moeder van een speciale dochter Kimya.

In een vorig leven verkocht ik voor tientallen miljoenen euro's bij zowel startups, kleine en grote bedrijven. Echter diep vanbinnen was ik ongelukkig en wist ik op momenten niet meer wie ik was.

Iedere levensles die ik kreeg, bracht mij dichter bij mijn kracht totdat ik besefte dat ikzelf de keuze had om deze vicieuze cirkel van drama en lijden te stoppen. Ik ontdekte de sleutel om meesterschap te krijgen over mijn leven en ik voelde dat ik dit massaal wilde doorgeven aan anderen.

In oktober 2020 voelde ik dat ik klaar was voor iets veel groters. Mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke pioniers & leiders te leren hoe ze versneld naar een hoger bewustZIJN kunnen shiften vanuit hun vrouwelijke leeuwinnenkracht en intuïtie. Hierdoor kunnen ze hun hoogste potentieel leven, maximaal impact maken en bijdragen aan de wereldwijde shift die momenteel plaatsvindt.

CONTACT

Dorpstraat 369

3061 Leefdaal België

support@cindyvranken.com

KVK: 0600.788.306

BTW: BE0600788306

VOLG MIJ

Privacy
Algemene Voorwaarden

Scroll naar boven