WHAT’S IN IT FOR ME?

WHAT’S IN IT FOR ME?

Ik had enkele dagen geleden een prachtige hotseat sessie met mijn leeuwinnen.

Inge zat in de hotseat en ze vertelde mij dat ze opnieuw in hetzelfde patroon terechtkwam waarbij ze ergens vol enthousiasme ergens voor ging om dan na een tijdje af te haken en iets nieuws te gaan doen.

Misschien herken je dat ?
Dat je iets heel erg graag wil. Je wil op een bepaald gebied in jouw leven een doorbraak en toch, saboteer je jezelf. En heb je het gevoel dat je niet door het glazen plafond heenbreekt.

DIT IS DE ECHTE REDEN

Als puntje bij paaltje komt, dan ga je iets anders doen, dan voel je je moe of dan twijfel je plots of je wel goed genoeg bent, terwijl je echt jezelf allang hebt bewezen?

De echte reden waarom dit steeds opnieuw gebeurt is dat je energetisch op een diepe laag geblokkeerd bent. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen want je kan er niets aan doen.

ZE KREEG RUIMTE & HAAR BEWUSTZIJN NAM TOE

Ik heb Inge, samen met de groep door een intens proces begeleid en het resultaat was amazing. Ik zag energetisch dat bij haar heel veel zwaarte werd weggehaald, haar ruggegraat werd rechtgetrokken en ze voelde plots zoveel ruimte in haar lichaam.

Ze kreeg ook plots het bewustzijn waarom ze dit patroon bleef herhalen en verankerde een nieuw verhaal en patroon in haar dna. Zo kan ze voortaan vol vertrouwen vanuit  kracht haar nieuwe project in de wereld zetten.

En dit is het werk lieve dat dient te gebeuren.
BESTAAT ER EEN SHORTCUT?
Als je echt wil doorbreken, dan moet je de diepte ingaan. Soms vragen mensen mij , kan je mij even een shortcut geven?

Wel die shortcut bestaat niet. Jij bent degene die het moet doen. En nu is het tijd om jouw diepste wonden aan te kijken. Je kan er niet meer onderuit.

Wat ik wel kan bevestigen is: ‘you can’t become yourself by yourself’.

OMRING JEZELF MET KRACHTIGE VROUWEN

Als je wil doorgroeien en creëren vanuit jouw vrouwelijke kracht, dan is het essentieel dat je je omringt met andere krachtige vrouwen.

Ben jij bereid om naar binnen te gaan, in de diepte en te stoppen met excuses zoeken?

Ben je bereid om jezelf kwetsbaar op te stellen en je hart te openen, zonder masker?

Dan ben je van harte welkom op mijn 3 uur workshop Ontgrendel je vrouwelijke kracht’.

Veel ambitieuze pioniers en leiders zoals jij, voelen dat ze veel meer potentieel in zich dragen, maar op één of andere manier komen ze er niet bij. Ze blijven doorgaan op hun mannelijke kracht en automatische piloot.

WHAT’S IN IT FOR ME?

Tijdens deze gratis 3 uur workshop ga ik jou vertellen welke onzichtbare blokkades jou tegenhouden om voluit mee te gaan met de flow. En dit is ook de reden waarom je soms het gevoel hebt dat je in rondjes draait en steeds opnieuw dezelfde patronen blijft herhalen. Je hart gaat openen en je gaat op diepe lagen een shift voelen.

Ben je erbij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven